Zeal - Soft Pacific Pearl

6 570,00 kr

As low as 6 570,00 kr

Leveranstid 29-41 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Sofistikerad Bäddsoffa från danska Innovation
 • Pocketfjädrar i madrassen för hög komfort
 • Stilren och minimalistisk design
 • Storlek: 70 x 200 cm
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Zeal är en praktisk möbel, som kan användas både i vardagsrummet, barnrummet eller i lägenheten. Om du inte har så stort utrymmer, så kan en bäddsoffa vara idealt. Hos Bättre Nätter önskar vi dock att erbjuda mer än bara en klassisk 2-i-1 lösning. Vi vill gärna ge dig en väldesignad soffa, samt en god sovupplevelse. Zeal kan täcka både ditt sova-och sängbehov, och den fyller mindre plats än en vanlig soffa. Zeal är den minsta modell vi säljer här hos Bättre Nätter, vilket gör den till ett utmärkt val, om du har minimalt med plats.

Hos Bättre Nätter strävar vi efter att kunna levererar bäddsoffor, som inte bara är hälften säng och hälften soffa, utan däremot båda delarna till fullo. För att uppnå detta i bäddsoffan Zeal så är det pocketfjädrar installerat, den samma typ som av fjädrar som du finner i våra sängar. Det betyder, att Zeal är komfortabel när du ska sova och behaglig när du vill sitta.

Pocketfjädrarna i Zeal anpassar sig efter din vikt och liggställning, så att du får en sund och personlig anpassad nattsömn. Den största delen av vanliga bäddsoffor har en skumkärna istället för fjädrar, och det kommer inte ta hänsyn till din liggställning i samma grad. Zeal är enkel och praktisk att fälla ut, och i denna bäddsoffa är du garanterad det optimala utnyttjandet av ditt utrymme, utan att behöva kompromissa med kvaliteten på din nattsömn. 

Väldesignad dansk kvalitet

Zeal är resultatet av dansk design, och detta är din garanti för en solid och långtidshållbar produkt. Bäddsoffans madrass är handgjord med stor omsorg hos Innovation i Danmark, ett företag som flera gånger har vunnit internationella utmärkelser och erkännande för sina produkter.

Hos Bättre Nätter vill vi gärna vara med till att förbättra din nattsömn, och därför rekommenderar vi att man investerar i en bäddmadrass när man köper en bäddsoffa. Detta kommer förlänga levnadstiden och öka komforten i din bäddsoffa avsevärt. Zeal kan fås i sex olika färger, som alla kan ses på bilderna överst. Utöver detta så kan vi på Bättre Nätter erbjuda en lång rad special tyg, som du kan se här.  Vi val av ett av dessa så kommer dock leveringstiden bli längre. Nedanför kan du se de exakta måtten av Zeal.

Om du har frågor till Zeal, eventuellt val av bäddmadrasser eller om något annat, så får du mer än gärna kontakta oss. Skriv till oss i chatten, slå oss en signal eller skicka ett mail till kontakt@battrenatter.se.Specifikation av Zeal - Soft Pacific Pearl

 • Storlek 70x200 cm.
 • Vikt 35 kg
Mer information
Leveranstid 29-41 vardagar
Kolli 2 st.
Höjd 81 cm (sitthöjd: 41 cm)
Dimensioner B: 70 cm, L: 200 cm, D: 45 cm, H: 81 cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Enkelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 552 - Soft Pacific Pearl
Typ Dagbädd
Downloads för Zeal - Soft Pacific Pearl
Zeal Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.