Venus Velour

31 990,00 kr

As low as 31 990,00 kr

Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning - utmärkt komfort.
 • Avtagbart överdrag så att du kan ändra tyget på sängen.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Velour skiljer sig från Venus genom att ha Velour tyg. Överdraget på sängen är avtagbart, så att man har möjlighet för att byta färg/typ av tyg. Sängen håller i många år och med denna uppbyggnad så har du möjlighet för att anpassa den efter ditt hem och din smak.


Som med alla andra sängar vi säljer här på Bättre Nätter så har vår första prioritet varit att skapa en säng med en fantastisk komfort, uppbyggd av kvalitetskomponenter med en lång levnadstid. Därefter har vi med Velour tyget givit sängen ett utseende som fulländar upplevelsen. Velour är mjukt, behagligt och inbjudande, precis som komforten i sängen när man lägger sig.


Fokus på nattsömn

Vi förstår att det är de små detaljerna som gör skillnaden på en god och en dålig nattsömn. Själva uppbyggnaden av Venus Velour är därför identisk med de vanliga Venus sängarna. Venus är vår absolut bästsäljande säng, och har löpande förbättrats genom åren.Venus Velour är danskproducerad och är uppbyggd och anpassad efter kundernas önskningar. Detta avspeglas både i förhållande till komforten, men också utseendet – vi har bland annat uppgraderat fjädrar, bäddmadrass, fått antiglid i överdraget samt lagt till massor av möjligheter för att designa sängens utseende i form av färger och val av ben. 


Uppbyggnad av kontinentalsängen

Kontinentalsängen Venus Velour har tre madrasskikt. Du kan se på denna illustration hur den är uppbyggd, utöver detta kan du under bilden läsa mer om var enkelt madrasskikt samt dess uppbyggnad för den samlade komforten.Ramsängen

Med Venus Velour får du 2 ramsängar i botten, som täcks av ett stort överdrag. Detta ger ett utseende som vi kallar ”sandwich modellen”. Själva ramsängarna kommer med pocketfjädrar, utan zonindelning då detta finns i resårmadrassen som är placerad ovanpå. Detta ger en plattform till sängen som stöttar resårmadrassens unika egenskaper. Träramen är av svensk tall som med sin solida struktur håller i många år. Sängen monteras med 4 ben, ett i varje hörn, mitten hålls upp av stödben och ger sängen ett lätt utseende.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är tvådelad, du har därför också möjlighet för att välja 2 fastheter. Många köper en Venus dubbelsäng för att man är 2 personer, och vanligtvis är vikten på dig och din partner inte densamma. Därför kan du välja separata fastheter så att ni båda får ett optimalt stöd. När ni mottar sängen har ni själva möjlighet för att välja vilken sida som ska ha vilken fasthet.

Själva resårmadrassen kommer med 7 komfortzoner som ger dig ett utmärkt stöd till hela kroppen, så att höfter, skuldror och ländrygg avlastas under natten. Avslutningsvis så kommer ytan på Venus Velour resårmadrassen med antiglid, som gör att sängen hålls ihop under natten. Detta fungerar i både uppåt- och nedåtgående riktning.

Bäddmadrassen

Venus Velour kommer med en bäddmadrass med en 60 mm tjock latexkärna och ett avtagbart överdrag. Överdraget är framställt med bambufibrer som förbättrar tygets förmåga till att transportera fukt och svett, och därigenom får du en bättre sovmiljö. Vår rekommendation är en bäddmadrass med en kärna av latex, och just därför är det också en sådan som du får med Venus Velour. Latex har en hög elasticitet som försäkrar att bäddmadrassen sveper sig om din kropp utan att kännas kvävande. Den trycker tillbaka när du vänder dig i sängen och förbättrar din rörelsefrihet.

Specifikation av

 • Storlek 210x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 16-26 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210
Downloads för Venus Velour
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.