Venus Velour

24 999,00 kr

As low as 24 999,00 kr

 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning - utmärkt komfort.
 • Avtagbart överdrag så att du kan ändra tyget på sängen.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Venus Velour skiljer sig från Venus genom att ha Velour tyg. Överdraget på sängen är avtagbart, så att man har möjlighet för att byta färg/typ av tyg. Sängen håller i många år och med denna uppbyggnad så har du möjlighet för att anpassa den efter ditt hem och din smak.


Som med alla andra sängar vi säljer här på Bättre Nätter så har vår första prioritet varit att skapa en säng med en fantastisk komfort, uppbyggd av kvalitetskomponenter med en lång levnadstid. Därefter har vi med Velour tyget givit sängen ett utseende som fulländar upplevelsen. Velour är mjukt, behagligt och inbjudande, precis som komforten i sängen när man lägger sig.


Fokus på nattsömn

Vi förstår att det är de små detaljerna som gör skillnaden på en god och en dålig nattsömn. Själva uppbyggnaden av Venus Velour är därför identisk med de vanliga Venus sängarna. Venus är vår absolut bästsäljande säng, och har löpande förbättrats genom åren.Venus Velour är danskproducerad och är uppbyggd och anpassad efter kundernas önskningar. Detta avspeglas både i förhållande till komforten, men också utseendet – vi har bland annat uppgraderat fjädrar, bäddmadrass, fått antiglid i överdraget samt lagt till massor av möjligheter för att designa sängens utseende i form av färger och val av ben. 


Uppbyggnad av kontinentalsängen

Kontinentalsängen Venus Velour har tre madrasskikt. Du kan se på denna illustration hur den är uppbyggd, utöver detta kan du under bilden läsa mer om var enkelt madrasskikt samt dess uppbyggnad för den samlade komforten.Ramsängen

Med Venus Velour får du 2 ramsängar i botten, som täcks av ett stort överdrag. Detta ger ett utseende som vi kallar ”sandwich modellen”. Själva ramsängarna kommer med pocketfjädrar, utan zonindelning då detta finns i resårmadrassen som är placerad ovanpå. Detta ger en plattform till sängen som stöttar resårmadrassens unika egenskaper. Träramen är av svensk tall som med sin solida struktur håller i många år. Sängen monteras med 4 ben, ett i varje hörn, mitten hålls upp av stödben och ger sängen ett lätt utseende.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är tvådelad, du har därför också möjlighet för att välja 2 fastheter. Många köper en Venus dubbelsäng för att man är 2 personer, och vanligtvis är vikten på dig och din partner inte densamma. Därför kan du välja separata fastheter så att ni båda får ett optimalt stöd. När ni mottar sängen har ni själva möjlighet för att välja vilken sida som ska ha vilken fasthet.

Själva resårmadrassen kommer med 7 komfortzoner som ger dig ett utmärkt stöd till hela kroppen, så att höfter, skuldror och ländrygg avlastas under natten. Avslutningsvis så kommer ytan på Venus Velour resårmadrassen med antiglid, som gör att sängen hålls ihop under natten. Detta fungerar i både uppåt- och nedåtgående riktning.

Bäddmadrassen

Venus Velour kommer med möjligheten att välja mellan 2 olika typer av bäddmadrasser. Båda bäddmadrasserna kommer med en 60mm kärna och har ett avtagbart överdrag. Överdraget är framställt med bambufibrer som förbättrar tygets förmåga att transportera fukt och svett, och på så vis får du en bättre sömnmiljö. Kärnorna i bäddmadrassen är antingen Latex eller Celcius, de är kort sammanfattade här:

Latex är vad vi rekommenderar, här får du en bäddmadrass kärna med en hög elasticitet som gör att bäddmadrassen sveper sig om din kropp utan att verka överväldigande. Den trycker tillbaka när du vänder dig i sängen, och förbättrar din rörelsefrihet.

Celcius är känt under flera namn: Memory Foam, Visco, Celcius. Alla är samma beteckning för detta polyuretan baserade skum. Celcius ger en riktigt tryckavlastande effekt. Sättet det fungerar på, är att Celcius håller på kroppsvärmen och medan den upptar värmen så mjukgörs skummet och formar sig om din kropp. 

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 62 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 62 cm. (10 cm ben, 26 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar pr. m2.
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25 mm. Hybridstoppning.
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Downloads till Venus Velour
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.