Venus - Sand

20 990,00 kr

As low as 20 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn och komfort med pocketfjädrar
 • Tystgående ställbarhetsmotor från danska Linak.
 • 60 mm bäddmadrass i latex.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Sund nattsömn kräver ett personligt anpassat stöd. Därför fås bästsäljaren Venus också som en ställbar säng, som kan justeras, så att den passar just dina behov. Om du önskar personligt anpassad komfort och sublim kvalitet, så är Venus den rätta sängen för dig. I sängens resårmadrass finns det moderna pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Omkring fjädrarna finns det ett långtidshållbart hybridskum, som ger ett omfattande och elastiskt stöd.

Hybridskum är det mest elastiska och hållbara skum, som produceras i Danmark. Detta är inte den enda punkt där Venus skiljer sig från vanliga ställbara sängar. Resårmadrassen har fem komfortzoner - med detta får din kropp ett mer skonsamt och noggrant stöd. Madrassens komfortzoner är placerade så att nacke, skuldra och ländrygg kommer få olika typer av stöd, som är personligt anpassat efter dina behov. Utöver detta så kan du alltid ställa in madrassen med ställbarhetsmekaniken, så att du är säkrad ett optimalt stöd, oavsett hur du bäst föredrar att sova om natten.


Bättre nätter, bättre dagar

I den ställbara sängen Venus har du de bästa möjliga förutsättningarna för en god nattsömn. God nattsömn kräver nämligen en sund nattsömn. Detta får du i en ställbar säng, som kan ställas in efter personliga behov och behag. Du kommer uppleva, att Venus tar särskild hänsyn till din kropp och rörelser, på ett sätt som vanliga ställbara sängar inte har förmågan till. Detta kan hänföras till de fem komfortzoner, samt samarbetet mellan sängens moderna madrasser och ställbara komponenter.


Venus är en ställbar säng, och den har därför två madrasskikt och en motor, som samarbetar för att ge din kropp det bästa möjliga stöd. Nedanför kan du läsa om hur var enkel del av sängen fungerar, samt få en förståelse för den övergripande bilden över hur sängen kommer förbättra din nattsömn.   

Ställbara komponenter

Varje ställbar säng har sitt grundskikt i sina ställbara komponenter. Kvaliteten på komponenterna är väldigt viktig, då det är dessa som är plattformen för sängens hållbarhet och komfort. Ramen i Venus är därför uppbyggd av massiv svensk tall. Ramen har en tjocklek på hela 20 centimeter, vilket är väsentligt mer än vanliga ställbara sängar. Som supplement till ramen har det valts till en dansk motor. Denna motor produceras av Linak, som har sin bas i Södra Jylland. Du kommer uppleva, att ställbarhetsmekanismen fungerar som om den var ny, dag efter dag och natt efter natt.

Resårmadrass

Denna madrass utgör den ställbara sängens komfortskikt. Madrassen har ett komfortskikt av elastiskt hybridskum, som först och främst ger en utmärkt komfort, men som samtidigt också förlänger madrassens levnadstid. Hybridskum är det mest elastiska och hållbara skum som produceras i Danmark. Just därför är det extremt passande till användning i en ställbar säng så som Venus, där sängens position ofta justeras. Resårmadrassen har dessutom fem komfortzoner, därför kommer du uppleva en helt speciell komfortnivå i Venus.

Bäddmadrass

Denna madrass är sängens översta madrasskikt. Du kommer vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen. Just därför är det viktigt att bäddmadrassen är komfortabel, hållbar och sund. En bra bäddmadrass avleder överskottsvärme och fukt, och detta är också fallet med Venus. Du är på alla sätt garanterad en sund, komfortabel och långtidshållbar säng, om du väljer den ställbara sängen Venus.

*Närbild av Venus (Bild 1), Antiglid i resårmadrassen (Bild 2) samt nacklyft funktionen i lamellerna (Bild 3). 

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.