Venus - Svart

Leveranstid 17-25 vardagar
Fasthet Läs mer
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus resårmadrass: Din biljett till bättre nätter

Venus resårmadrass: Din biljett till bättre nätter

Här på Bättre Nätter vet vi att bra komfort handlar om mer än att endast ligga mjukt. Det handlar om grundlig forskning och produktutveckling, och det är precis vad Venus är uppbyggd på. Resårmadrassen har vi designat och utvecklat i Danmark, och efter att noggrant ha genomgått varenda detalj så vågar vi påstå att vår välkända, goda komfort ännu en gång kan märkas. Redan från första natt kommer du att tryggt kunna lägga dig tillrätta och låta sömnen ta över.

Personlig komfort

Personlig komfort

Venus Resårmadrass har en kärna av moderna pocketfjädrar som vi har delat in i sju komfortzoner. Med de olika zonerna har vi sett till så att din kropp får ett idealt stöd. Vi vet nämligen att din ländrygg, dina ben samt dina skuldror har behov för olika typer av avlastning. De moderna pocketfjädrarna blir var för sig insvetsade i en liten tygpåse som gör var enkel fjäder mer flexibel och elastisk. Med denna resårmadrass är du därmed försäkrad att du alltid får ett bra stöd, och med ett bra stöd följer som regel också bra sovupplevelser.
En resårmadrass som sticker ut

En resårmadrass som sticker ut

Runt omkring fjädrarna har vi sett till att det finns ett lager av långtidshållbart latexstoppning. Vi har valt denna sammansättning för att den helt enkelt lägger till en extra dimension av komfort, vilket gör att du ligger bättre i sängen. Skumlagret ser dessutom till så att varje fjäder ger det stöd du behöver. Med denna resårmadrass är du garanterad utmärkt kvalitet och precis det stöd som behövs för att du ska få bättre nätter. Överdraget är dessutom allergivänligt så det försäkrar dig en sundare sovmiljö.

Ofta ställda frågor till Venus

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.

Specifikation av Venus

 • Storlek
  Storlek 90x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 18 cm.
Leveranstid 17-25 vardagar
Höjd 18 cm.
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Garanti 25 års garanti på fjäderbrott
Typ Resårmadrass 90x200

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur