Venus - Antracit

19 990,00 kr

As low as 19 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Kvalitetsramsäng producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Dubbla fjäderskikt - Pocket / Pocket - Fantastisk Komfort.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • 60 mm latex bäddmadrass.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus skiljer sig från den vanliga ramsängen. För många är ramsängen en praktisk möbel, som strax efter mottagandet kan göras färdig till en god nattsömn. Vi har uppgraderat Venus, så du kan förvänta en väsentligt bättre komfort och nattsömn. Vanliga ramsängar har upp till fem komfortzoner, men Venus har hela sju komfortzoner, som tillsammans omfamnar och anpassar sig efter din kropp. Ramsängen har dubbla skikt av moderna pocketfjädrar, som tillsammans med madrassens sju komfortzoner ger dig de bästa förutsättningarna för en vilsam nattsömn.

Ramsängen Venus skiljer sig också från den vanliga ramsängen genom att ha hybridskum mellan pocketfjädrarna. Det smidiga hybridskummet är den mest elastiska och hållbara skumtypen som produceras i Danmark. Det är detta hybridskum, som ger madrassen sin karaktäristiska blandning av hållbarhet, andningsbarhet samt stöd. Det andningsbara hybridskummet avleder överskott av fukt och värme, och du kommer därför uppleva att Venus skapar en sundare sömnmiljö, precis som att den ger ett omfattande och långtidshållbart stöd.


Bättre Nätter, bättre dagar

Kärnan till en bättre nattsömn ska finnas i ramsängens inre. Sängen har ett komfortskikt av hybridskum, som har en öppen och andningsbar struktur. Hybridskummet leder överskott av fukt och värme bort från madrassen, vilket resulterar i en sund och fräsch madrass i flera år framöver. Komfortskiktet har en dubbel funktion, då det är både ventilerande och stöttande. Det elastiska hybridskummet tar hänsyn till din kropps konturer, och du kommer därför uppleva, att Venus ger dig ett skonsamt stöd.


Venus är en dubbelfjädrad ramsäng. Det medföljer en andningsbar och ventilerande latex-bäddmadrass till Venus, som därmed har två madrasskikt. De två madrasskikten samarbetar och ger tillsammans ett noggrant och avlastande stöd. Här nedanför kan du läsa mer om sängens uppbyggnad, samt hur var enkel del av sängen är uppbyggd.


 

Träram

Grunden för en bra ramsäng är dess träram. Det är ramen, som omringar madrassen, och på detta vis skapar grundskiktet sängens hållbarhet och komfort. En solid träram kommer därför ge den bästa möjliga utgångspunkt för en bättre nattsömn. Just därför har Venus en tjock träram av massiv svensk tall. Träramen har en tjocklek på 20 centimeter, vilket fulländar sängens solida design. Du kommer att uppleva, att din nattsömn i Venus kommer vara lika så bra efter flera år, som den var den första natten.

Ramsängen

Denna madrass utgör sängens nedersta och viktigaste komfortskikt. Ramsängen har en kärna av moderna pocketfjädrar, och dessa är omgivna av det elastiska hybridskummet. Du kommer märka skummets elasticitet direkt när du testar sängen. Komfortskiktet tar noga hänsyn till din kropps konturer och du kommer att uppleva, att din nattsömn blir djupare och behagligare i Venus. När du kombinerar sängens solida träram med dess enkla och komfortabla design, är du garanterad en bra säng, som kommer ge dig en bättre nattsömn långt in i framtiden.

Bäddmadrass

Det är viktigt, att bäddmadrassen är komfortabel och bidrar till en sund miljö i sängen. Denna madrass utgör det översta madrasskiktet i sängen, och du kommer därför vara i kontakt med detta skikt varje gång du använder sängen. Bäddmadrassen till Venus har en tjock kärna på 6 centimeter, och är både komfortabel och slitstark. När du ligger i Venus kommer du att uppleva, att bäddmadrassen ger ett omfattande och behagligt stöd.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng 180x200
Downloads för Venus - Antracit
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.