Venus Pulse - Lysegrå

31 990,00 kr

As low as 31 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Elevationsmotor från danska Linak.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Pulse Latex bäddmadrass.
 • 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.
 • 7 komfortzoner.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Pulse är en fantastisk och komplett säng som kortfattat har allt som du har behov för i en modern ställbar säng.

Den solida danska Linak motorn kan höja både huvud- och fotändan. Sju komfortzoner försäkrar ett ergonomiskt korrekt och personligt stöd, vilket ger en bra komfort och en sund nattsömn.

Bäddmadrassen är gjord av den härliga Pulse latex, som på grund av unika och moderna produktionsmetoder har bättre stöd och ventilation än vanlig latex.

Som på alla våra produkter är alla delarna av sängen OEKO-TEX Standard 100-certifierat. Det betyder att sängen är garanterat fri från skadliga ämnen och kemikalier.

Ställbarhetskomponenter

Den ställbara botten är riktigt viktigt för en bra ställbar säng. I Venus Pulse får du möjlighet för att ställa in sängen, så att den passar precis efter dina behov. Den tystgående Linak motorn är ytterst hållbar, och så kommer den med en trådlös fjärrkontroll, så att du inte ska krångla med sladdar i sängen.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är det viktigaste komfortskiktet i sängen. I Venus Pulse har resårmadrassen sju komfortzoner, som försäkrar att alla delarna av din kropp får precis det stöd som den har behov för. Din höft får med andra ord ett annat stöd än ditt huvud. Det är både ergonomiskt sunt för kroppen, och så kommer du även märka att det bara är behagligare att sova på.

Resårmadrassen har de moderna pocketfjädrarna där var enkel fjäder är inpackad i en liten påse. Det betyder, att fjädrarna arbetar individuellt så att alla fjädrar kommer utnyttjas optimalt. Samtidigt ger det en längre levnadstid, och du får 25 års garanti på fjäderbrott.

Bäddmadrassen

Pulse Latex bäddmadrasserna produceras med den så kallade SonoCore-metoden. Det betyder att de produceras med högfrekventa värmevågor istället för ånga. Det gör latexen mer ensartad, och så blir det en öppnare cellstruktur. Därför är latexen smidigare och mer elastisk, vilket ger en bättre komfort. Samtidigt förbättrar det latexens andningsbarhet, och det är verkligen något som man märker i en bäddmadrass då det är den del av sängen som du är i tätast kontakt med.

Överdraget är ett Tencel-överdrag av träfibrer. Det har en bättre fuktavledning än bomull eller polyester och det medverkar också till att du får en torr och härlig sovmiljö hela natten.

Till 160x200 sängar och större kan det väljas till en så kallad splitbäddmadrass. Den gör så att du kan ställa in var sida av sängen både upp och ner utan att påverka den andra sidan.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 8-15 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.