Venus Pulse

10 990,00 kr

As low as 10 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och stoppning av hybridskum.
 • Bäddmadrass med Pulse Latex.
 • 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Pulse är en uppgradering av vår klassiska Venus ramsäng.

Venus Pulse har hela sju komfortzoner, där de flesta vanliga ramsängar endast har fem. Det betyder att sängen har en otroligt bra zonindelning, som anpassar sig efter hur du ligger.

Detta har vi kombinerat med den härliga Pulse latex bäddmadrassen, och resultatet talar för sig själv – det lyfter sängen till en helt ny nivå. Venus Pulse Ramsäng är inte bara en enkel och praktisk säng – det är en säng som ger en komfort som man normalt endast finner i högre prisklasser.

Som på alla våra produkter är alla delarna av sängen naturligtvis OEKO-TEX Standard 100 certifierat och därmed är de garanterat fri från skadliga ämnen och kemikalier.

Träramen

Ramen är fundamentet för en ramsäng. I Venus Pulse är den gjord av massiv, svensk tall och därför kan vi också tryggt erbjuda 25 års garanti på ram- och fjäderbrott. Den är helt enkelt otroligt stark och stabil. Det försäkrar en bra och hållbar bas för resten av sängen.

Träramen har en höjd på 20 centimeter, vilket fulländar sängens stilfulla design.

Ramsängen

Ramsängens hjärta är fjädrarna. I Venus Pulse får du moderna pocketfjädrar som är indelade i de viktiga komfortzonerna så att din höft exempelvis får ett annat stöd än ditt huvud.

Pocketfjädrar betyder, att varje fjäder är inpackad i en liten tygpåse. På så vis isoleras fjädrarna från varandra och därför kan de arbeta individuellt med att tryckavlasta. Utöver detta förbättrar det också fjädrarnas hållbarhet.

Runt omkring fjädrarna finner du en bra stoppning av det otroligt smidiga och elastiska hybridskummet, som produceras i Danmark.

Bäddmadrassen

Pulse Latex är en modern bäddmadrass som produceras med de nyaste teknologierna. Den är starkare, mer elastisk och har en bättre andningsbarhet än normala latex madrasser, vilket ger en fantastisk komfort.

Detta beror på den unika produktionsmetoden, där latexen vulkaniseras med högfrekventa värmevågor istället för ånga, som man gör med vanlig latex. Detta ger madrassen en väldigt ensartad och stark kvalitet, som skapar perfekt ventilation.

Överdraget är ett Tencel-överdrag som är producerat av träfibrer. Det har en markant bättre fuktavledning än bomull eller polyester.

Bäddmadrassen är den del av sängen som du är i tätast kontakt med, och därför kommer du också märka en positiv skillnad när kvaliteten, som här, är i topp.

Specifikation av

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng 80x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.