Venus Pulse - Sand

31 990,00 kr

As low as 31 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner och stoppning av hybridskum.
 • Bäddmadrass med Pulse Latex.
 • 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Pulse är en uppgradering av vår bästsäljare Venus. Om du vill investera i markant bättre nattsömn är Venus Pulse helt enkelt ett riktigt bra val.

Det är en kontinentalsäng med sju komfortzoner, så den anpassar sig exakt efter din kropp och hur du ligger. Det ger en fantastisk komfort och så är det ergonomiskt korrekt och sunt för kroppen.

Som på alla våra produkter är alla delarna av sängen naturligtvis OEKO-TEX Standard 100-certifierat och är därmed garanterad att vara fri från skadliga ämnen och kemikalier.

Ramsängen

Ramsängen är sängens fundament. Den är utrustad med pocketfjädrar som tillsammans med madrassens andra skikt ser till så att du får ett korrekt stöd. Ramen är gjord av massiv, svensk tall som ger sängen en stabil och hållbar bas. Eftersom både ram och pocketfjädrar är av så hög kvalitet, så erbjuder vi också tryggt 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är det viktigaste skiktet i en kontinentalsäng och har den största betydelsen för sängens egenskaper och komfort. I Venus Pulse är det moderna pocketfjädrar med sju komfortzoner. Det betyder att sängen är indelad i zoner så att din höft exempelvis får ett annat stöd än ditt huvud.

Med pocketfjädrar är var enkel fjäder inpackad i en liten tygpåse. Det gör så att fjädrarna kan arbeta individuellt så att man utnyttjar varje fjäder bättre. Det ger en bättre komfort och tryckavlastning. Utöver detta ger det också fjädrarna en längre hållbarhet.

Runt omkring pocketfjädrarna är det hybridskum som försäkrar en bra fuktavledning, så att sängen kan ventilera. Det är både skönt för dig, och det förlänger också sängens levnadstid.

I storlek 160x200 och större består resårmadrassen av två madrasskärnor som ska samlas i ett överdrag. På så vis är det möjligt att justera fastheten individuellt om sängen ska användas av två personer med olika vikt.

Bäddmadrassen

Pulse Latex bäddmadrassen är framställd med en modern produktionsmetod som gör den starkare, mer elastisk och förbättrar andningsbarheten. Det ger en fantastisk komfort.

Metoden heter SonoCore, och det betyder att latexen blir vulkaniserad med högfrekventa värmevågor istället för ånga som vid vanlig latex. Det ger en öppnare cellstruktur och en mer ensartad latex, vilket förbättrar latexens egenskaper. Samtidigt är det också en väldigt miljövänlig produktionsmetod, då det endast använder 1/3 så mycket energi som normal latexproduktion.

Överdraget är ett Tencel-överdrag som är gjord av FSC-certifierade träfibrer. Det har en väsentligt bättre fuktavledning än bomull eller polyester, vilket också medverkar till att du får en torr sovmiljö hela natten.

Bäddmadrassen är den del av sängen som du är i tätast kontakt med och därför kommer du också verkligen märka en positiv skillnad när kvaliteten är i topp som på Venus Pulse.

Specifikation av

 • Storlek 210x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.