Venus Plus - Ljusgrå

46 999,00 kr

As low as 46 999,00 kr

 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet 799,- per sida i 30 dagar.
 • Möjlighet för uppsättning av TV i själva gaveln.
 • Tystgående motor från Linak med lågt strömförbrukning.
 • Cooltex-stoppning samt valfri 60 mm bäddmadrass.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Venus Plus är en elegant ställbar säng, producerad med känsla för detaljer. Nu har vi uppgraderad modellen ytterligare, så att du kan få den med en exklusiv gavel – både framför och bakom. Möjligheten finns att sätta in en TV i gaveln vid fotändan, vilket betyder att du kan förvandla din säng till en multifunktionell möbel. Venus Plus är en ställbar säng, som du kan ställa in efter precis dina behov.

Föreställ dig detta. Med en TV inbyggd i gaveln kan du få nyheterna levererade med detsamma som du vaknar, direkt i sängen. Efter en krävande arbetsdag kan du höja sängen i huvudändan och slappna av till ditt favoritprogram – när du ska sova, behöver du bara sänka huvudändan och stänga av med fjärrkontrollen. Du kan bli kvar lite längre söndag morgon, ställa in sängen som du vill och njuta av ett avsnitt av din favoritserie, eller se på TV.

Det finns många användningsmöjligheter, när man har en TV i gaveln. När du inte längre vill se på TV så klickar du bara på fjärrkontrollen, därefter försvinner din TV ljudlöst tillbaka ner i gaveln. Man ser inte att det är en TV i gaveln om du inte redan vet om det. När TV:n inte används så är Venus Plus en stilfull ställbar säng, som ramas in snyggt av en solid och väldesignad gavel i båda ändar. 

Resultatet av danska traditioner och erfarenhet

Venus Plus är resultatet av danskt hantverk och design. Sängen är producerad i Danmark, vilket betyder att Venus Plus har producerats just för det skandinaviska klimatet, och det kommer dig till godo. Venus Plus är stoppad med det temperaturkänsliga skummet Cooltex, vilket betyder att sängen anpassar sig efter din och rummets temperatur. Venus Plus är sval om sommaren och varm om vintern – det passar perfekt till det svenska klimatet.

Danska hantverkare säkerhetsställer, under sunda arbetsvillkor, en ensartad hög kvalitet. Hos Bättre Nätter vet vi, att en sund produktion resulterar i en sund säng. Venus Plus är en kvalitetsprodukt, som vi är säkra på kommer ge dig en sund nattsömn i många år. 

7 grunder till att välja Venus Plus

 • Venus Plus har möjlighet för insättning av en TV i gaveln
 • Venus kan integreras med och styras från din iPhone
 • Venus Plus har gavlar i båda ändar inkluderat i priset
 • Venus Plus har en högre och mer motståndskraftig träram i botten
 • Venus Plus har en nyare och starkare motor med integrerat ljus
 • Venus Plus har temperaturkänsligt Cooltex-skum omkring fjädrarna, vilket ger en väsentligt bättre komfort och längre levnadstid
 • Venus Plus är täckt med exklusivt möbeltyg, som är hållbart och lätt att rengöra

Ny nattsömn i en sund säng

Vi har uppgraderat Venus Plus avsevärt i förhållande till den originella utgåvan av Venusserien. Det existerande latex-skummet i madrassen har ersatts med Cooltex-stoppning, som kan både lagra och frige värme. Sängen arbetar tillsammans med din kropp, och ser till att du får det bästa möjliga sömnklimatet. Madrassen i Venus Plus är en resårmadrass med pocketfjädrar. Fjädrarna i resårmadrassen skapar bärighet, och ser till så att du på så vis får en sund, behaglig och korrekt liggställning i din säng. Fjädrarna reagerar individuellt på din kroppsvikt, och typiska tryckpunkter som nacke, skuldra och ländrygg utsätts därmed för minimalt mottryck. Mindre mottryck betyder djupare sömn, och ju djupare du sover, ju bättre återhämtar du dig. Venus Plus garanterar dig, att du vaknar frisk och utvilad varje morgon.

Bäddmadrassen har vi också uppgraderat avsevärt. Vi har täckt den med ett miljövänligt och antibakteriellt tyg, som ger en kylande och silkesmjuk effekt. Dessutom så har vi byggt in en tjockare latexkärna på sex centimeter istället för fyra, vilket ger en väsentligt ökad komfort. Vid köp av Venus Plus No. 1 kan du välja mellan två bäddmadrasser.

Vår Celcius-bäddmadrass är gjord av Memory Foam, ett skum som anpassar sig efter din kroppstemperatur och tillåter dig att sjunka ner, där din vikt är centrerad. Det betyder, att dina tryckpunkter avlastas vilket låter dig sova oavbrutet. Celcius-bäddmadrassen har dock en tendens till att bli ganska varm, då den inte kan frige din kroppsvärme.

Vår Latex-bäddmadrass är elastisk, vilket betyder att den också stödjer dig där du väger som mest. Madrassen trycker tillbaka när du placerar dig på den, och det innebär att dina tryckpunkter minimeras och du kan sova tungt, behagligt och oavbrutet. Latex-bäddmadrassen är ventilerande, och bidrar till ett sunt klimat i sovrummet. Den blir inte varm om natten.

Linak Bed Control och byte av fasthet

Hos Bättre Nätter är vi experter inom sömn, inte mekanik, och därför har vi allierat oss med det danska företaget Linak, som producerar de ställbara komponenterna till våra sängar. Linak är ett internationellt känt företag, som alltid levererar den högsta kvaliteten. De har också utvecklat en applikation, så att du kan styra den ställbara delen i din säng från din iPhone. Den kan du hämta i App Store.

Här på Bättre Nätter har vi full förståelse för, att det kan vara svårt att veta vilken fasthet man ska använda när man köper en säng. vi rekommenderar, att personer med en vikt under 75 kg väljer en madrass med Medium fasthet. Personer med en vikt över 75 kg bör välja en madrass med Fast fasthet, medan personer med en vikt över 95 kg bör se till vår Venus Plus No. 2, som har multipocketfjädrar.

Vi rekommenderar, att du sover minst 14 dagar i din nya säng, innan du beslutar för att eventuellt byta fastheten. De 14 dagarna kommer ge din kropp möjlighet att ställa om sig till din nya säng. Om du därefter önskar att byta ut fastheten, så kan du göra det under fliken Byte av fasthet. Det kostar 799: -, och så kommer vi och byter ut kärnan i din madrass. Den gamla kärnan tar vi tillbaka för retur. 

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 55 cm. (10 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 55 cm. (10 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 220 pocketfjädrar per m2
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg
Stoppning 25mm hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-24 vardagar
Kolli 9 stk.
Typ Ställbar säng 180x210
Downloads till Venus Plus - Ljusgrå
Linak App TD4 Advanced Brugsvejledning.pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.