Venus Plus - Antracitgrå - Antracit

46 999,00 kr

As low as 46 999,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Möjlighet för uppsättning av TV i själva gaveln.
 • Tystgående motor från Linak med låg strömförbrukning.
 • Cooltex-stoppning samt valfri 60 mm bäddmadrass.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Här på Bättre Nätter säljer vi danskproducerade ställbara sängar som är resultatet av utmärkta hantverk, expertis och omsorg – och Venus Plus är naturligtvis inget undantag.

Venus Plus är en elegant ställbar säng som är producerad med en känsla för detaljer. Och nu har vi uppgraderat modellen ytterligare så att du kan få den med en exklusiv gavel i både huvud- och fotändan.

I gaveln vid fotändan finns det en möjlighet för att installera en tv, vilket betyder att du kan förvandla din Venus Plus till en multifunktionell möbel som har många användarmöjligheter. När du inte längre vill se på tv, så klickar du endast på fjärrkontrollen, därefter försvinner din tv tyst tillbaka ner i gaveln. Det gör Venus Plus till en luxuös möbel, där du får komfort utöver det vanliga.

Motorn produceras av danska Linak, som är de ledande i världen när det kommer till elevationsmotorer, och detta samarbete är en garanti för bra kvalitet. Dessutom har Linak utvecklat en app så att det är möjligt att styra den ställbara delen i din säng från en iPhone.

Ny nattsömn i en sund säng

Vi har som nämnts uppgraderat Venus Plus avsevärt i förhållande till den ursprungliga utgåvan av Venus-serien. Det existerande latex-skummet i madrassen har ersatts med Cooltex-stoppning som värmer när det är kallt och kyler när det är varmt – det passar perfekt till det svenska klimatet.

Sängen arbetar dessutom tillsammans med din kropp och ser till så att du får det bästa möjliga sömnklimatet. Madrassen i Venus Plus är en resårmadrass med pocketfjädrar. Fjädrarna i resårmadrassen skapar bärkraft och ser på så vis till att du får en sund, behaglig och korrekt liggställning hela natten. Du är därför fri för att vända och vrida på dig på grund av att du ligger i en säng som ger fel stöd.

Fjädrarna reagerar individuellt på din kroppsvikt och typiska tryckpunkter så som nacke, skuldra och ländrygg utsätts därmed för minimalt mottryck. Mindre mottryck betyder djupare sömn, och ju djupare du sover ju bättre återhämtar du dig. Venus Plus försäkrar därmed att du vaknar pigg och utvilad varje morgon.

Bäddmadrassen har vi också uppgraderat avsevärt. Vi har klätt den med ett miljövänligt och antibakteriellt tyg som ger en kylande och silkesmjuk effekt. Dessutom har vi byggt in en tjockare latexkärna på sex cm istället för fyra, vilket ger en väsentligt ökad komfort.

Vid köp av Venus Plus kan du dessutom välja mellan två bäddmadrasser, där den ena har en kärna av latex och den andra har en kärna av memory-skum. Vi rekommenderar som utgångspunkt latexbäddmadrasser, då de ger optimalt stöd för alla viktklasser. Utöver detta är latex ventilerande, och det försäkrar dig ett sunt sömnklimat i sovrummet i vår Venus Plus. 

Specifikation av Venus Plus - Antracitgrå

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 64 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 17 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-24 vardagar
Kolli 9 stk.
Typ Ställbar säng 180x210
Downloads för Venus Plus - Antracitgrå
Linak app TD4.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.