Venus Nova

44 990,00 kr

As low as 44 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark av danska Hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Dubbelfjädrad Boxelevation m. Slideback Funktion.
 • 7 komfortzoner och hybridskum - enastående komfort.
 • Linak dansk motor - Tystgående & Strömbesparande.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Om du drömmer om vardagslyx och bättre nattsömn, så är Venus Nova det rätta valet för dig. Förutsättningarna för en bra och återhämtande sömn är en bra säng, som ger ett omfattande stöd och avlastar din kropp, precis som den har behov för. Med sitt dubbla fjäderskikt är den ställbara sängen Venus Nova en uppgradering av vår bästsäljare Venus, och precis som den är Venus Nova också producerad under sträng kvalitetskontroll i Danmark.

Venus Nova har dessutom hela sju komfortzoner och ett komfortskikt av hybridskum omkring de moderna pocketfjädrarna i resårmadrassen. Kombinationen av dessa komponenter försäkrar dig ett personligt och skonsamt stöd, som du inte kommer kunna uppleva i vanliga ställbara sängar. De sju komfortzonerna avlastar din kropps tryckpunkter, så att dina skuldror får ett annat stöd än exempelvis din ländrygg. Samtidigt har du med ställbarhetsmekaniken möjlighet för att ställa in sängen så att den passar din personliga liggställning och ger dig det stöd som just du har behov för.


Optimal ställbar komfort

Med Venus Novas ställbarhetskomponenter har du de optimala förutsättningarna för att anpassa sängen, så att din kropp får stöd och avlastas korrekt. Du har en stor möjlighet för att ställa in madrassen och reglera både huvud- och fotändan så att den passar dig, oavsett hur du föredrar att ligga i sängen. Ju bättre du ligger, ju bättre och mer ostörd kommer din nattsömn också bli, då du inte ofrivilligt vaknar upp under natten för att rätta till din liggställning.


Sängen är uppdelad i tre madrasser och därmed tre komfortskikt. Nederst finner du ramsängen, som utgör sängens plattform. I mitten är resårmadrassen och överst en bäddmadrass. Nedanför kan du läsa mer om Venus Novas varje madrasskikt.

Ramsängen och ställbarhetskomponenterna 

Jämfört med vanliga ställbara sängar så är ramsängen i Venus Nova väsentligt uppgraderad då den istället för skum har pocketfjädrar installerade. Pocketfjädrarna skapar bärighet och anpassar sig efter din liggställning. Det är också i ramsängen som man finner den danskproducerade och slitstarka Linak motorn. Motorn och fjädrarna är omgivna av en solid träram i svensk tall på hela 20 centimeter. Med Venus Nova är du alltså garanterad en säng med en solid och slitstark plattform, som kommer hålla i många år.

Resårmadrassen

Det är som nämnt både installerat pocketfjädrar i ramsängen och resårmadrassen i Venus Nova, vilket gör att vi varmt kan rekommendera denna säng. De två fjäderskikten samarbetar med din kropp och försäkrar att du får en sund, ergonomisk liggställning. Det betyder, att tryckpunkter så som nacke, skuldra och ländrygg utsätts för minimalt mottryck. Runt omkring fjädrarna är det ett elastiskt och andningsbart hybridskum, som ökar komforten ytterligare. Tillsammans med de sju komfortzonerna betyder detta att du är garanterad en oöverträfflig liggkomfort och optimalt stöd natt efter natt.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet och därmed den madrass som du är i direkt kontakt med, varje gång du ligger i sängen. Det betyder också, att det är viktigt att inte gå på kompromiss när det kommer till bäddmadrassen, och detta är inte fallet i Venus Nova. Sängens bäddmadrass har en kärnhöjd på hela 6 centimeter, vilket är din garanti för en stöttande och komfortabel bäddmadrass. Du har möjlighet för att välja mellan två olika bäddmadrasser, en med en kärna av memory skum och en med en kärna av latex.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.