Venus Nova - Antracit

SE - Januarudsalg
Rea

26 998,00 kr

As low as 26 998,00 kr Tidigare pris 51 998,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Mayan Pulse 100% Naturlatex
7 bedre™ komfortzoner

Venus Nova: En ny upplevelse av sömn

Medan du sover är Venus Nova klarvaken. Den arbetar och utför viktiga uppgifter för att förbättra din sömn. Man kan säga att Venus Nova är själva definitionen på solitt stöd. Om du tillbringar tillräckligt med tid i sängen så kommer du kunna märka vilken påverkan sängen har på dig. Venus Nova produceras i Danmark och alla komponenter är noggrant utvalda och sammansatta med en önskan om att inte endast erbjuda en bättre säng men också bättre nätter. Sängen är som alla våra sängar OEKO TEX-certifierade och bäddmadrassen är Svanenmärkt. I Venus Nova kommer du därför få en bra överhand när sömnen ska växlas om till ny energi.

En bäddmadrass som gör en skillnad

När du ligger på Venus Novas bäddmadrass så vilar du på den suveräna kombinationen av ett miljövänligt val och den nyaste teknologin. Namnet är Mayan Pulse. Mayan betyder att den är producerad med 100% naturlatex. Pulse är din garanti för extra andningsbar, slitstark och elastisk latex som är producerad med hjälp av den högteknologiska SonoCore-metoden. Dessutom är bäddmadrassen Svanenmärkt. I Venus Nova får du därmed en sex centimeter hög bäddmadrass i fulländad kvalitet som kommer förbättra din nattsömn och sovmiljö i många år framöver.
En bäddmadrass som gör en skillnad
En komfortabel resårmadrass

En komfortabel resårmadrass

Jämfört med andra sängar är resårmadrassen i Venus Nova väsentligt uppgraderad. Inte bara ett utan hela två lager av pocketfjädrar har lagts till i sängens inre, vilket skapar en stöttande säng. Dessutom så har vi delat in pocketfjädrarna i 7 bedre™ komfortzoner som ännu en gång är med till att understryka Venus Novas höga komfortnivå. Omkring fjädrarna är ett andningsbart skikt av latex. Det smidiga latex är ett speciellt fördelaktigt val till en ställbar säng där liggställningen ofta justeras. Kombinationen av komponenterna försäkrar dig ett personligt och skonsamt stöd som du inte kommer uppleva i vanliga sängar.

Effektiva ställbarhetskomponenter

Med en ställbar säng har du möjligheten för att ställa in din säng så att den passar till din personliga liggställning och stöttar dig precis där du har behov för det. För att upplevelsen ska vara helt optimal så är det viktigt att ställbarhetskomponenterna är bra. Till Venus Nova har vi därför lagt till en tystgående och effektiv motor från den danska producenten Linak. Det gör det enkelt att ställa in och reglera både huvud- och fotändan så att det passar till dig, oavsett hur du föredrar att ligga i sängen. För att fullända designen är sängen omringad av en ram i massiv, svensk tall. Ramen har en tjocklek på hela 8 centimeter och du är därmed försäkrad en solid och slitstark säng.
Effektiva ställbarhetskomponenter

Pulse latex – vår favorit

Pulse latex skiljer sig markant från vanlig latex. Den är starkare, mer andningsbar och mer elastisk. Detta är möjligt på grund av produktionsmetoden SonoCore som ger latexen en mer ensartad struktur än normalt. Detta försäkrar en bäddmadrass i en fantastisk kvalitet som är utöver det vanliga.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Venus Nova

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Nova. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Venus Nova

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 45 cm boxelevation, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 8 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 16-24 vardagar
Kolli 4 st.
Typ Ställbar säng 180x200
Motor Linak TD4 std.

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.