Venus Nova - Ljusgrå - Ljusgra

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • Valfri Bäddmadrass (60 mm kärna) samt Bambu överdrag.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Venus Nova är har pocketfjädrar i både ramsängen och resårmadrassen. Samarbetet mellan de två fjäderskikten försäkrar dig ett omfattande stöd och ser till så att du får en sund och behaglig liggställning.

Venus Nova är, precis som resten av Venus-serien, danskproducerad. Den har hela sju komfortzoner och ett komfortskikt av smidigt och andningsbart hybridskum omkring fjädrarna. Det betyder, att du alltid är säkrad ett omfattande och inte minst personligt stöd, då de sju komfortzonerna och pocketfjädrarna försäkrar att sängen anpassar sig efter just din kropp, och avlastar dig där du väger som mest.


Personlig komfort

Alla har behov för olika typ av stöd, och därför är det också viktigt med en säng som kan anpassa sig efter varje person, så att man blir avlastad optimalt. Det är Venus Novas sju komfortzoner med till att försäkra. Madrassen är indelad i hela sju zoner, vilket betyder, att dina skuldror får ett annat stöd än exempelvis din ländrygg. Samtidigt kommer det dubbla lagret av moderna pocketfjädrar skapa bärkraft i madrassen och därmed försäkra, att dina tryckpunkter utsätt för minimalt mottryck.


Kontinentalsängen Venus Nova består av tre madrasskikt som tillsammans utgör den höga komfortnivån. Nederst har vi en ramsäng, i mitten en resårmadrass och överst en bäddmadrass. Nedanför kan du läsa mer om hur kontinentalsängen är uppbyggd.


Ramsängen

Ramsängen är sängens nedersta madrasskikt och utgör därmed fundamentet för en bra liggkomfort. Där det i vanliga kontinentalsängar är en skumkärna i ramsängen så har Venus Nova uppgraderats med pocketfjädrar i ramsängen. Pocketfjädrar är unika på det sätt, att de anpassar sig efter din kropp och personliga liggställning. Tillsammans med fjäderskiktet i resårmadrassen är du garanterad en märkbart bättre komfort, och det är just det dubbla fjäderskikt som gör Venus Nova till ett otroligt val av säng.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är kontinentalsängens viktigaste komfortskikt. Precis som ramsängen består den av pocketfjädrar som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Omkring fjädrarna finner du ett andningsbart och elastiskt hybridskum. Det säkrar både ett behagligt klimat i sängen hela natten och så att pocketfjädrarnas egenskaper utnyttjas optimalt. För din komfort betyder detta, att du med Venus Nova kommer uppleva en säng som i en imponerande hög grad anpassar sig efter dig som ligger i sängen, och ger ett korrekt och passande stöd. Notera dessutom att resårmadrassen består av två madrasskärnor som samlas i ett överdrag. Detta gör det möjligt att välja olika fasthet i de två sidorna av sängen och därmed anpassa den till två personer i olika viktklasser. Detta är med till att både försäkra din individuella komfort och förlänga sängens levnadstid.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är det översta madrasskiktet och därmed den madrass som du är i direkt kontakt med, varje gång du ligger i sängen. Därför är det också avgörande att bäddmadrassen är av hög kvalitet, och att den kan anpassas efter din personliga liggställning. Det kan bäddmadrassen på Venus Nova. Den har nämligen en kärntjocklek på hela sex centimeter istället för de vanliga fyra centimeter. Du har möjlighet för att välja mellan två olika bäddmadrasser, en med en kärna av memory skum och en med en kärna av latex.

Specifikation av Venus Nova - Ljusgrå

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200
Downloads för Venus Nova - Ljusgrå
Sokkel Samlemanual.pdf
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.