Venus Motion - Antracit

SE - Kampagne
Rea

18 999,00 kr

As low as 18 999,00 kr Tidigare pris 29 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Sänggavel inkluderad
100 dagers gratis ombytting

Ett drömsäkert val

Att vakna pigg och utvilad är inte något som kommer av sig själv. För många är det faktiskt en bristvara. Men som tur är så kan du själv göra något för att minska avståndet till drömmarnas land. Ett bra ställe att börja på är vid Venus Motion. Den rymmer allt som ska finnas i en kvalitetssäng. Här får du en säker kombination av vår bästsäljar-modell och en bäddmadrass som inte håller på värmen. Det vill säga, att du kan se fram emot att njuta av vår välkända komfort utan att låta dig störas av varma nätter. Venus Motion tar dig snabbt och säkert till de effektiva nattimmarna där du verkligen kan ladda om och andas ut.

En bäddmadrass som gör skillnad

Det som bland annat ser till så att du får en god sömn, är bäddmadrassen. Som sängens översta madrasskikt sover ni tätt ihop under natten och därför är bäddmadrassen viktig för din sovupplevelse. Av denna anledning lovar vi dig, att du inte ska gå på kompromiss. Denna bäddmadrass står för flexibilitet och att värmen inte samlar sig i madrassen under natten. Det betyder att Motion är för dig som inte vill ha det för varmt. Och så är den skapad till alla dem som samtidigt önskar att landa mjukt. Du kan vara säker på att få den rätta omfamningen, och så är den goda, sunda kvaliteten markerad med Svanenmärket.
En bäddmadrass som gör skillnad
En hänsynsfull resårmadrass

En hänsynsfull resårmadrass

Vårt val påverkar din sömn många år in i framtiden. Och av samma anledning har vi naturligtvis sammansatt denna resårmadrass med stor uppmärksamhet och omsorg. Sängens komfort är packat in i resårmadrassen där vi har skruvat upp för de rätta parametrarna. Pocketfjädrarna rör sig flexibelt och arbetar tillsammans för att stötta dig medan de fem komfortzonerna skonsamt tar hand om dig. Det är den helt rätta utgångspunkten för en god natts sömn där du verkligen kan märka skillnaden nästa morgon.

En slitstark ram

En ställbar säng ger lite extra lyx i vardagen. Och för att få den bästa möjliga upplevelsen är det viktigt att ställbarhetskomponenterna är de helt rätta. Därför har vi allierat oss med danska Linak som är en av de ledande producenterna av motorer - och inte endast i danmark, men i hela världen. Motorn är tystgående och slitstark och ställer in din säng till perfektion de nästa många åren. En tjock träram nederst utgör fundamentet för den goda upplevelsen och försäkrar att din sömn vilar på en ytterst solid grund.
En slitstark ram

Ett riktigt drömscenario

God sömn kommer inte bara av sig själv. Det kommer när förarbetet är gjort som det ska. Vi har studerat sömn i flera år och baserat på vår stora kunskap så har vi satt ihop Venus Motion. Denna säng kombinerar vår bästsäljare Venus med bäddmadrassen Motion. Kort sagt så får du allt som du har behov för om du delar våra ambitioner: Att få ut det maximala från de viktiga nattimmarna. Sängen bjuder på vår välkända komfort och så är den skapad till dig som har det varmt om natten.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng. Så se till att göra det behagligt för dig själv.

3

komfortskikt omfamnar dig varje natt.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Venus Motion

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Motion. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med et menneske og en ekspert alle dage fra kl. 9-23 på mail, telefon eller chat.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Venus Motion

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 8-15 vardagar
Kolli 8 stk.
Typ Ställbar säng 180x200
Downloads för Venus Motion
Linak app TD4.pdf

Är en ställbar säng det rätta för dig?

Våra ställbara sängar är den flexibla vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och möjlighet för att ställa in sängen precis som du önskar.

En motor av världsklass

Motor utvecklad av de ledande producenterna på marknaden.

Den rätta komforten

Oändliga inställningsmöjligheter, pocketfjädrar och komfortzoner ger möjligheten för ett individuellt stöd.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad, Svanenmärkt och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.