Venus Motion

10 990,00 kr

As low as 10 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad ramsäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner ger anpassat stöd.
 • Kärna av moderna pocketfjädrar.
 • Motion Bäddmadrass – mjuk komfort.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Denna ramsäng är ett säkert val om du önskar att sova gott. Venus Motion är nämligen utvecklad med ett öga för detaljer, och därför är alla komponenter utvalda med omsorg – ända från fjädrar och stoppning till bäddmadrass.

Kort sagt så får du det bästa från vår populära Venus-serie kombinerat med vår nyutvecklade bäddmadrass Motion. Det ger en härlig och mjuk komfort och ett anpassat stöd.

Ramsängen har sju komfortzoner, moderna pocketfjädrar och en smidig hybridstoppning omkring fjädrarna. Tillsammans lyfter dessa komponenter din sömn till en ny nivå. Som ett extra plus är ramsängen enkel att börja använda – du ska endast montera på de medföljande benen.

Träram

I varje ramsäng är det träramen som utgör plattformen för en god nattsömn. I Venus Motion är träramen därför 14 centimeter tjock och av svensk tall. Det är din säkerhet för sängens sublima komfort och hållbarhet, vilket också är anledningen till att vi ger hela 25 års garanti på ram- och fjäderbrott.

Ramsängen

Ramsängen är indelad i sju komfortzoner och är uppbyggd av dubbla fjäderskikt. De moderna pocketfjädrarna är omgivna av elastiskt hybridskum som har flera fördelaktiga egenskaper – den är både stöttande och andningsbar. Du kan därför vara säker på att vakna pigg och utvilad i Venus Motion, detta för att komforten nämligen är i topp.

Bäddmadrass

Motion är en mjuk och smidig bäddmadrass som inte blir varm om natten. Kort sagt så får du ett härligt, omfattande stöd som vid memory-skum fast utan tendensen för värme. Det är en unik kombination av egenskaper och det är en av orsakerna till att Venus Motion totalt sett skiljer sig från mängden.

Specifikation av

 • Storlek 80x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm.
Mer information
Höjd 63 cm. (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 12-20 vardagar
Typ Ramsäng 80x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.