Venus Motion

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • 7 omfamnande komfortzoner.
 • Moderna pocketfjädrar och hybridstoppning.
 • Motion Bäddmadrass – mjuk komfort.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Motion är inte en vanlig kontinentalsäng. Här får du det bästa från vår populära Venus-serie kombinerat med vår nyutvecklade bäddmadrass Motion.

Kontinentalsängen består av sju omfamnande komfortzoner, moderna pocketfjädrar och ett smidigt hybridskum – din kropp är därför garanterad stöd och komfort utöver det vanliga.

Totalt sett är Venus Motion din garanti för en god sömn i många år framöver.

Ramsängen

Detta madrasskikt har stor betydelse för den goda komfort som du kommer uppleva i Venus Motion. Ramsängen är uppbyggd av pocketfjädrar istället för skum, vilket förbättrar den totala liggupplevelsen markant.

Ramsängen består också av en ytterst solid träram på 14 centimeter. Den stabila träramen förlänger sängens levnadstid och utgör på samma gång den perfekta ramen för din nattsömn.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är indelad i sju komfortzoner och är precis som ramsängen uppbyggd av moderna pocketfjädrar. Varje komfortzon anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser, och varje fjäder är försäkrad optimala arbetsvillkor på grund av det smidiga lagret av hybridskum omkring fjäderskiktet. I slutändan lyfter detta din sömn till en ny nivå.

Bäddmadrassen

Motion är en mjuk och smidig bäddmadrass som inte blir varm om natten. Kort sagt så får du ett härligt, omfattande stöd som vid memory-skum fast utan tendensen för värme. Det är en unik kombination av egenskaper och det är en av orsakerna till att Venus Motion totalt sett skiljer sig från andra kontinentalsängar.

Specifikation av Venus Motion

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.