Venus Mayan - Beige

23 999,00 kr

As low as 23 999,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Horsens av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn och komfort med pocketfjädrar
 • Tystgående ställbarhetsmotor från danska Linak.
 • Hybridstoppning samt Mayan Green bäddmadrass.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Mayan är en väldesignad och komfortabel ställbar säng med en allergivänlig och grön profil. Vi är övertygade om, att alla ska kunna använda och njuta av våra sängar. Därför har vi valt den allergivänliga och populära bäddmadrassen Mayan av 100% organisk naturlatex till denna säng. Fördelen med naturlatex är att det är otroligt allergivänligt, därför kan alla sova på denna madrass. 

Mayan-bäddmadrassen och den ställbara sängen Venus Mayan är två av de mest komfortabla produkter som vi har i vårt sortiment. I en ställbar säng kan du nämligen själv välja vilken ställning du finner mest komfortabel. Oavsett om du endast vill vila eller sova så kan sängen ställas in efter dina behov. Venus Mayan kan både ställas in i huvud-och fotändan, och därför har du alla möjligheter för att ställa in sängen efter dina behov. 


Sundare nattsömn

Venus Mayan är inte bara allergivänlig, den har också en komfort utöver det vanliga. Denna säng har 220 pocketfjädrar per kvadratmeter och det betyder, att du får 220 individuella stödpunkter. Fjädrarna anpassar sig konstant efter din liggställning och kroppsbyggnad, och då fjädrarna alla reagerar individuellt så mottar du alltid ett individuellt stöd. Oavsett hur du föredrar att ligga om natten.


Ställbara sängar har två madrasskikt och en träram. Detta gäller också för Venus Mayan, men här stoppar dock jämförelserna med vanliga ställbara sängar. 

Ställbarhetskomponenter

Sängens ställbarhetskomponenter är producerade av danska Linak. Detta garanterar en hög kvalitet och en lång hållbarhet och den danskproducerade motorn fungerar snabbt och tystgående. Ställbarhetskomponenterna är omringade av en tjock träram av massiv svensk tall. Denna träram har en tjocklek på hela 20 centimeter, vilket understryker sängens solida och kvalitetsbevista design. Vi ger 5 års garanti på sängens motor, precis som att vi också ger 25 års garanti på ram- och fjäderproblem.

Resårmadrass

Sängens komfortabla pocketfjädrar är inte den enda källan till en bättre nattsömn. Mellan fjädrarna har vi installerat ventilerande hybridskum, som ökar sängens levnadstid, men i hög grad också komforten. Hybridskum är ett elastiskt skum, som anpassar sig efter din kropps former och ventilerar om sängen blir för varm. Du är således garanterad en behaglig sömnmiljö med den smidiga hybridstoppningen som håller temperaturen i sängen på en sund nivå. Varje natt. Detta skum har också en väsentligt längre hållbarhet än en vanlig stoppning, därför ökar också sängens levnadstid. Du kommer uppleva, att resårmadrassen anpassar sig efter din liggställning, vilket skapar en behaglig ram för din nattsömn.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen, Mayan, av 100% naturlatex har ett ventilerande Tencel-överdrag med träfibrer, och med sin tjocka latexkärna på hela sex centimeter ger bäddmadrassen ett utmärkt personligt stöd och komfort. De ställen där din vikt centreras är tryckpunkter, och det är dessa ställen som ofta blir irriterande under natten och tvingar dig till att vakna upp och justera din position i sängen. Detta undviker du med Mayan, vars tjocka latexkärna ger stöd och trycker tillbaka precis där du väger som mest, och avlastar således dina personliga tryckpunkter.

Specifikation av Venus Mayan

 • Storlek 90x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Elevation Huvud- och fotända
Madrasstopp Fot- och sidostopp inkluderat
Fjärrkontroll HB10 Trådlös
Höjd 66 cm. (19 cm ben, 21 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Garanti (Motor) 5 års garanti.
Leveranstid 12-20 vardagar
Kolli 5 st.
Typ Ställbar säng 90x200
Downloads för Venus Mayan
Linak app TD4.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.