Venus Mayan

14 990,00 kr

As low as 14 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Danskproducerad ramsäng.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bäddmadrass av 100% organisk naturlatex.
 • Unikt stöd med 7 komfortzoner.
 • Bättre sömn med dubbla fjäderskikt.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Drömmer du om en komfortabel, allergivänlig och praktisk säng? Så är vår ramsäng Venus Mayan ett bra val.

Ramsängen ger dig de absolut bästa förutsättningarna för en bra sömn med dubbla fjäderskikt, sju komfortzoner och andningsbar hybridstoppning mellan fjädrarna. Detta är dessutom toppat med den kritikerrosade bäddmadrassen Mayan. Bäddmadrassen är av 100% organisk naturlatex, och därför kan sängen användas av alla – också allergiker.

Venus Mayan är med andra ord en ramsäng utöver det vanliga, och du kan därför förvänta dig en väsentligt bättre komfort och nattsömn än i vanliga ramsängar.Venus Mayan - en sund och stöttande sömn

På många sätt skiljer sig Venus Mayan från den vanliga ramsängen. Bland annat är madrassen indelad i sju komfortzoner istället för de vanliga fem, och så är den producerad med hybridskum mellan fjädrarna. Varje komfortzon ger dig unikt stöd, och det andningsbara hybridskummet avleder överskott av fukt och värme från madrassen. Detta försäkrar dig en sund, stöttande och balanserad sömnmiljö i många år framöver.


Venus Mayan är uppbyggd av en träram och två madrasskikt som samarbetar för att ge dig den bästa sömnen natt efter natt. Du kan läsa mer om varje del nedanför.

 

Träramen

En ramsäng är aldrig bättre än sitt fundament, och därför har träramen en stor betydelse för sängens hållbarhet. Träramen omsluter madrassen, och en solid träram ger dig den bästa utgångspunkten för en bra nattsömn. Av samma anledning är Venus Mayan uppbyggd av en tjock ram i massiv, svensk tall, och det är din garanti för sängens solida kvalitet – inifrån och ut.

Ramsängen

Ramsängen i Venus Mayan ger dig förbättrad komfort och stöd jämfört med vanliga ramsängar. Venus Mayan har nämligen dubbla lager av moderna pocketfjädrar som är omgivna av ett smidigt hybridskum. Det betyder, att sängen tar största möjliga hänsyn till dig och din kropp, och det kommer du att märka direkt i Venus Mayan. Tillsammans med träramen ser detta komfortskikt till så att du får en behaglig nattsömn varje natt.

Bädmadrassen

Bäddmadrassen har avgörande betydelse för din komfortupplevelse, och därför har vi utrustat Venus Mayan med den populära och miljövänliga Mayan-bäddmadrassen. Mayan är den enda bäddmadrassen på marknaden som är en 100% naturlig produkt baserad på organisk latex. Det betyder, att bäddmadrassen är producerad av naturlig latexstoppning, och så har den ett naturligt utvunnet Tencelöverdrag. Detta gör bäddmadrassen ytterst allergivänlig samtidigt som att den försäkrar ett oöverträffligt stöd och komfort.

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 63 cm
Mer information
Höjd 63 cm (19 cm ben, 36 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fäste för ben Medföljer
Antiglid Antiglid inbyggt
Fjädrar Pocket
Kolli 5 st.
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 20 cm Träram
Leveranstid 16-24 vardagar
Typ Ramsäng 140x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.