Venus Mayan - Svart

BF - DK, NO, SE, FI

27 990,00 kr

As low as 27 990,00 kr

Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • Hybridstoppning ger temperaturreglerande komfort.
 • Bäddmadrass i 100% organisk naturlatex m. 50 mm kärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Venus Mayan är en komfortabel, inbjudande och allergivänlig säng. Kontinentalsängen har sju omfamnande komfortzoner, som ger ett omfattande och behagligt stöd. Sängens resårmadrass har moderna pocketfjädrar, som är omgivna av det elastiska och smidiga hybridskummet. Detta typ av skum är det mest hållbara och elastiska skum, som produceras i Danmark. Du kommer märka detta, så snart du lägger dig i sängen.

Kontinentalsängen har en bäddmadrass av 100% organisk naturlatex. Detta ger både en enastående komfort, samt vissheten om, att alla allergiker tryggt kan använda denna säng. Det är också härifrån, som Venus Mayan har fått sitt namn, då sängens bäddmadrass är den populära och omtalade Mayan. Venus Mayan har Mayan-certifikatet, vilket du kan se på bilden ovanför, och detta är din garanti för att denna säng och dess tillhörande bäddmadrass kan användas av alla.


Naturlig nattsömn

Vi vet, att det är de små detaljerna som betyder allt för helhetsintrycket. Därför har det varit fokus på detaljen i varje aspekt av Venus Mayan. Sängen är inbjudande att röra vid, utmärkt att ligga i, och så är den producerad i Danmark där sträng kvalitetskontroll och sunda arbetsvillkor försäkrar den bästa möjliga produkt. Sängens bäddmadrass, Mayan, av 100% naturlatex har mottagit FSC-certifikatet, som vittnar om att madrassen är producerad under hållbara villkor.


Kontinentalsängen Venus Mayan har tre madrasskikt. Nedanför kan du läsa om hur denna tredelning av sängens komfortskikt ger dig de bästa förutsättningarna för en bättre nattsömn.

Ramsängen

Vanligtvis kommer botten av en kontinentalsäng bestå av två ramsängar. Detta är också fallet i Venus, som dock har ett exklusivare utseende, än andra kontinentalsängar. För att ge sängen ett mer fulländat utseende så har vi nämligen samlat de två ramsängarna i ett överdrag, ett så kallat full-cover. Detta ger sängen en mer elegant look, och Venus Mayan är således inte endast en utmärkt säng, men också en väldesignad möbel. Ramsängens kärna består av pocketfjädrar, som skapar en komfortabel och stöttande plattform för din nattsömn. Ramsängen har fyra ben, ett i varje hörn, samt ett stödben som placeras under sängen.

Resårmadrassen

Detta är sängens viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen har 220 pocketfjädrar per kvadratmeter, och den moderna fjädern ger ett omfattande och individualiserat stöd. De 220 fjädrarna i madrassen ger 220 stödpunkter, och fjädrarna anpassar sig konstant efter din unika liggställning. Mellan fjädrarna har vi installerat det smidiga och hållbara hybridskummet, som ser till för en behaglig temperatur och ett sundare sömnklimat. Varje natt. Du kommer uppleva, att det stöd du får i Venus Mayan kommer vara precis lika omfattande efter flera år, som det var den första natten.

Bäddmadrassen

Venus Mayan har som sagt sitt namn från Mayan-bäddmadrassen, och detta bidrar till sängens sunda och miljövänliga profil. Latexen tappas ur i naturen, vilket försäkrar en sund produktion samt en färdig produkt helt utan syntetisk latex. Mayan har en tjock latexkärna på sex centimeter, vilket ger ett behagligt stöd samt en behaglig säng. Kärnans tjocklek är avgörande för komforten i sängen, och därför är det otroligt viktigt med en tjock kärna som kan anpassa sig efter din kropp. 

Specifikation av Venus Mayan

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.