Venus Luna - Sand

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn och komfort med dubbelt fjäderskikt.
 • 7 komfortzoner och hybridstoppning - utmärkt komfort.
 • Valfri Bäddmadrass med 60 mm kärna och Bambu överdrag.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Venus Luna är en luxuös säng med otroligt bra komfortskikt. Denna modell har pocketfjädrar i både ramsängen och resårmadrassen, och detta samarbete försäkrar dig ett omfattande stöd. I Venus Luna är du alltid garanterad en sund, komfortabel och korrekt liggställning. Sängens överdrag är avtagbart, så att man har möjlighet för att byta färg eller typ av tyg.


Venus Luna är, precis som resten av Venus-serien, producerad i Danmark. Sängen har hela sju komfortzoner och ett smidigt komfortskikt av andningsbart hybrid skum omkring fjädrarna. Det betyder, att du alltid är garanterad ett omfattande och inte minst personligt stöd. Sängens sju komfortzoner och pocketfjädrar försäkrar, att sängen anpassar sig just efter din kropp och avlastar dig, där du väger som mest.


Personlig komfort

Alla har behov för olika typ av stöd, och därför är det också viktigt med en säng, som kan anpassa sig efter varje person. Detta är Venus Lunas sju komfortzoner med till att försäkra. Du kommer att uppleva, att dina skuldror får ett helt annat stöd än exempelvis din ländrygg. Samtidigt kommer det dubbla skiktet av moderna pocketfjädrar, och deras samarbete, skapa ett solitt fundament i madrassen och därmed försäkra att dina tryckpunkter utsätts för minimalt mottryck. 

Kontinentalsängen Venus Luna består av tre madrasskikt, som tillsammans utgör den höga komfortnivån. Nederst finns en ramsäng, i mitten en resårmadrass och överst en bäddmadrass. Nedanför kan du läsa mer om, hur kontinentalsängen är uppbyggd.


Ramsängen

Ramsängen är sängens nedersta madrasskikt. Det är denna madrass som utgör själva fundamenten för sängens höga komfortnivå. I vanliga kontinentalsängar kommer ramsängen oftast bestå av en skumkärna, men här har Venus Luna blivit uppgraderad med pocketfjädrar i ramsängen. Pocketfjädrarna är unika på så vis, att de anpassar sig efter din kropp och personliga liggställning. Tillsammans med fjäderskiktet i resårmadrassen är du därmed garanterad en märkbart bättre komfort.

Resårmadrassen

Denna madrass är det viktigaste komfortskiktet i Venus Luna. Precis som ramsängen består resårmadrassen av pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Runt omkring fjädrarna finner du det andningsbara och elastiska hybridskummet, som säkrar ett behagligt klimat i sängen hela natten. För din komfort betyder det, att du med Venus Luna kommer uppleva en säng, som i en imponerande hög grad anpassar sig efter dina behov, och ger ett korrekt och nödvändigt stöd. Notera, att resårmadrassen består av två madrasskärnor, som samlas i ett överdrag. Detta är med till att försäkra din individuella komfort samt förlänga sängens levnadstid, samtidigt som att det blir möjligt att välja olika fasthet i de två sidorna av sängen.

Bäddmadrassen

Denna madrass kommer din kropp vara i direkt kontakt med, när du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen är av hög kvalitet, och att den anpassar sig efter din kropp och din personliga liggställning. Bäddmadrassen till Venus Luna har en kärntjocklek på hela sex centimeter istället för de vanliga fyra centimeter, och madrassens höga kvalitet garanterar ett personligt och noggrant stöd. Du har möjlighet för att välja mellan två olika bäddmadrasser, en med en kärna av memory skum och en med en kärna av latex.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm. (10 cm ben, 30 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.