Venus Luna - Ljusgrå - Ljusgra

19 990,00 kr

As low as 19 990,00 kr

Leveranstid 13-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn och komfort med dubbelt fjäderskikt.
 • 5 komfortzoner och hybridstoppning - utmärkt komfort.
 • Bäddmadrass med 60 mm kärna.
Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Venus Luna är en luxuös säng med otroligt bra komfortskikt. Denna modell har pocketfjädrar i både ramsängen och resårmadrassen, och detta samarbete försäkrar dig ett omfattande stöd. I Venus Luna är du alltid garanterad en sund, komfortabel och korrekt liggställning. Sängens överdrag är avtagbart, så att man har möjlighet för att byta färg eller typ av tyg.


Venus Luna är, precis som resten av Venus-serien, producerad i Danmark. Sängen har fem komfortzoner och ett smidigt komfortskikt av andningsbart hybrid skum omkring fjädrarna. Det betyder, att du alltid är garanterad ett omfattande och inte minst personligt stöd. Sängens fem komfortzoner och pocketfjädrar försäkrar, att sängen anpassar sig just efter din kropp och avlastar dig, där du väger som mest.


Personlig komfort

Alla har behov för olika typ av stöd, och därför är det också viktigt med en säng, som kan anpassa sig efter varje person. Detta är Venus Lunas fem komfortzoner med till att försäkra. Du kommer att uppleva, att dina skuldror får ett helt annat stöd än exempelvis din ländrygg. Samtidigt kommer det dubbla skiktet av moderna pocketfjädrar, och deras samarbete, skapa ett solitt fundament i madrassen och därmed försäkra att dina tryckpunkter utsätts för minimalt mottryck. 

Kontinentalsängen Venus Luna består av tre madrasskikt, som tillsammans utgör den höga komfortnivån. Nederst finns en ramsäng, i mitten en resårmadrass och överst en bäddmadrass. Nedanför kan du läsa mer om, hur kontinentalsängen är uppbyggd.

Ramsängen

Ramsängen är sängens nedersta madrasskikt. Det är denna madrass som utgör själva fundamenten för sängens höga komfortnivå. I vanliga kontinentalsängar kommer ramsängen oftast bestå av en skumkärna, men här har Venus Luna blivit uppgraderad med pocketfjädrar i ramsängen. Pocketfjädrarna är unika på så vis, att de anpassar sig efter din kropp och personliga liggställning. Tillsammans med fjäderskiktet i resårmadrassen är du därmed garanterad en märkbart bättre komfort.

Resårmadrassen

Denna madrass är det viktigaste komfortskiktet i Venus Luna. Precis som ramsängen består resårmadrassen av pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Runt omkring fjädrarna finner du det andningsbara och elastiska hybridskummet, som säkrar ett behagligt klimat i sängen hela natten. För din komfort betyder det, att du med Venus Luna kommer uppleva en säng, som i en imponerande hög grad anpassar sig efter dina behov, och ger ett korrekt och nödvändigt stöd.

Bäddmadrassen

Denna madrass kommer din kropp vara i direkt kontakt med, när du använder sängen. Därför är det viktigt, att bäddmadrassen är av hög kvalitet, och att den anpassar sig efter din kropp och din personliga liggställning. Bäddmadrassen till Venus Luna har en kärntjocklek på hela sex centimeter istället för de vanliga fyra centimeter, och madrassens höga kvalitet garanterar ett personligt och noggrant stöd. 

Specifikation av Venus Luna - Ljusgrå

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 13-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm bund, 18 cm madrass, 8 cm Bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200
Downloads för Venus Luna - Ljusgrå
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.