Venus - Ljusgrå

19 990,00 kr

As low as 19 990,00 kr

Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Producerad i Danmark av danska hantverkare.
 • Byte av fasthet kostnadsfritt i 100 dagar.
 • Bättre sömn och komfort med pocketfjädrar.
 • Hybridskum ger ventilerande komfort.
 • Valfri Bäddmadrass (60 mm kärna) samt Bambu överdrag.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Kontinentalsängen Venus har producerats med ett öga för detaljer. Sängen har fem omfamnande komfortzoner, som sveper sig om din kropp och ger ett omfattande stöd. Sängens sunda resårmadrass har en kärna av moderna pocketfjädrar, som är omgivna av hållbart och elastiskt hybridskum. Detta skum säkrar en komfortabel liggställning och temperatur, och anpassar sig efter dina personliga behov. Om du letar efter en madrass som ger en sund och sublim komfort, så är Venus den helt rätta sängen för dig.

Venus skiljer sig från den vanliga kontinentalsängen på flera punkter. Sängens uppgraderade resårmadrass har fem komfortzoner - zonerna är indelade i fjädrar, som ger ett personligt anpassat stöd. Omkring fjädrarna finns ett komfortskikt av elastiskt hybridskum, vilket ger madrassen sin karaktäristiska blandning av andningsbarhet, hållbarhet och stöd. Samtidigt är sängens ramsäng också uppgraderad med pocketfjädrar, som försäkrar ett solitt stöd i alla sängens skikt.


Bättre nätter, bättre dagar

Kärnan till en sundare nattsömn ska finnas i sängens inre. Därför är sängens moderna och komfortabla pocketfjädrar omgivna av ett komfortskikt av hybridskum. Detta komfortskikt har en dubbel funktion och är både ventilerande samt stöttande. Det elastiska hybridskummet har en öppen och andningsbar struktur, vilket ger en sundare sömnmiljö. Du kommer uppleva att komfortskiktet avleder överskottsvärme och fukt, och därmed ger dig en mer vilsam nattsömn.

Kernen til en sundere nattesøvn skal findes i sengens indre. Derfor er sengens moderne og komfortable pocketfjedre omgivet af et komfortlag af hybridskum. Dette komfortlag har en dobbelt funktion og er både ventilerende og støttende. Den smidige hybridskum har en åben og åndbar struktur, hvilket giver et sundere søvnmiljø. Du vil opleve at komfortlaget afleder overskydende fugt og varme og derved giver dig en mere udhvilende nattesøvn.


Venus är en kontinentalsäng och har därför tre madrasskikt. Dessa madrasskikt samarbetar om att ge din kropp det bästa möjliga stöd. Du kommer märka, att kombinationen av tre intelligenta madrasskikt kommer förbättra din sömn natt efter natt. Nedanför kommer vi förklara, hur sängens tre madrasskikt tillsammans förbättrar din liggställning och nattsömn.

Ramsängen

Ramsängen är kontinentalsängens plattform. Denna madrass utgör grundskiktet för sängens höga komfortnivå. Den har pocketfjädrar, som i samspel med sängens andra madrasskikt försäkrar oöverträffligt stöd. Själva madrassen är omgiven av en solid träram av massiv svensk tall med en tjocklek på 14 centimeter. Träramen förlänger sängens levnadstid och skapar en sund ram om din nattsömn i många år framöver. Madrassen har en kärna av komfortskum, och du kommer uppleva att ramsängen anpassar sig efter din vikt, och ger dig stöd där du har störst behov för det.

Resårmadrassen 

Resårmadrassen utgör kontinentalsängens viktigaste skikt. Det är denna madrass, som har störst inflytande på din komfort. Den är precis som ramsängen uppbyggd av moderna pocketfjädrar, som anpassar sig efter din kropps konturer och rörelser. Omkring madrassens fjädrar finns det andningsbara och elastiska hybridskummet, som dirigerar överskottsvärme och fukt bort från madrassen. Detta bidrar först och främst till en ostörd och bättre nattsömn, samt en sund och långtidshållbar madrass. Resårmadrassen består av två madrasskärnor, som ska samlas i ett överdrag. På detta vis så blir det möjligt att justera fastheten individuellt, om sängen ska användas av två personer med olika vikt. Med denna resårmadrass kommer du uppleva, att din kropp ges ett omfattande stöd och avlastning, natt efter natt.

Bäddmadrassen

Detta är sängens översta madrasskikt. Du kommer vara i kontakt med bäddmadrassen varje gång du använder sängen, och just därför är det viktigt, att bäddmadrassen passar till dina personliga behov. Av denna anledning så har vi valt att uppgradera bäddmadrassen till kontinentalsängen Venus, som har en kärna på 6 centimeter, istället för de vanliga 4 centimeter. Du kommer uppleva, att bäddmadrassen anpassar sig efter din kropp, liggställning och temperatur, och därigenom bidrar till att förbättra din nattsömn och din sömnmiljö.

         

Specifikation av

 • Storlek 140x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 4 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Venus Möbeltyg.
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200
Downloads för Venus - Ljusgrå
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.