Venus vs. Jupiter

Hos Bättre Nätter säljer vi två danskproducerade typer av sängar, Venus och Jupiter. Dessa två är våra populäraste sängkonstellationer, som har hundratals positiva omdömen i bagaget. Men vad är skillnaden på de två sängarna? Först är det priset. Venus kostar mer än Jupiter, och det är för att Venus har en rad uppgraderingar. Jupiter är en komfortabel, danskproducerad säng till marknadens bästa pris. Sängen produceras i Horsens av danska hantverkare, under utmärkta arbetsvillkor och sträng kvalitetskontroll. Det är din garanti för, att Jupiter lever upp till våra och dina kvalitetskrav. Jupiter kan fås som både ställbar- och kontinentalsäng, samt ramsäng.

Venus kan även den fås som ställbar- och kontinentalsäng, samt ramsäng. Det finns dock några skillnader. Ramsängen är omringad av en solid träram, och det är på denna ram som benen monteras när du mottar sängen. Det betyder, att Jupiter och Venus kan användas direkt när du mottar ramsängen. Träramen i Venus är dock en aning högre och mer motståndskraftig än den i Jupiter. De ställbara komponenterna i Jupiter och Venus levereras av Linak, ett internationellt känt danskt företag. Vi är stolta över detta samarbete, som garanterar en hög kvalitet och en lång levnadstid på båda produkterna. Rent komfortmässigt har Venus dock en fördel, att stoppningen är av det andningsbara komfortskummet, då däremot Jupiter stoppning består av polyeterskum.

Vi har gjort en lista, som kort listar skälen till varför du ska välja Venus framför Jupiter. Denna kan du se här under.

6 anledningar till att välja Venus framför Jupiter

  • Venus har en högre och motståndskraftigare träram i botten
  • Venus har en nya och starkare motor med integrerat ljus
  • Venus har andningsbart komfortskum omkring fjädrarna, vilket ger en väsentligt bättre komfort och längre levnadstid
  • Venus kommer med valet mellan 8 olika slags ben
  • Venus sidor är täckta med exklusivt möbeltyg, som är hållbart och enkelt att rengöra
  • Den ställbara sängen Venus kan integreras och styra med din smartphone