Venus Fullcover - Svart

2 499,00 kr
Leveranstid 17-25 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Avtagbart cover så att du enkelt kan ändra utseendet på din säng.

 • Passar till storlek 180x200.

 • Det medföljer inte säng-covers till sänggavlar.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Här hos Bättre Nätter finner du ett stort urval av säng-covers. Ett cover är ett avtagbart överdrag, som gör det enkelt för dig att ändra utseendet på din säng, så att den passar in i just ditt hem och din smak. Med andra ord så har du med ett sängöverdrag möjlighet för att byta din nuvarande sängs färg eller typ av tyg allt efter dina personliga preferenser.

Ett ”Sandwich-cover” är ett tvådelat överdrag, där det ena överdraget är till ramsängen medan det andra överdraget passar till resårmadrassen. Ett ”full-cover” kommer som ett helt överdrag, som täcker både ramsängen och resårmadrassen på en gång.
 

När du ska byta ett säng-cover så görs det utan besvär med kardborrebandsstängning.  Ett säng-cover ändrar inte på sängens egenskaper och komfort, utöver att du med ett säng-cover enkelt kan ge din säng ett helt nytt och visuellt uttryck. Utöver detta är alla våra säng-covers antiglid säkra på den översta delen, där man normalt placerar bäddmadrassen.

Om du köper ett säng-cover så ska du dock vara uppmärksam på, att det inte medföljer ett säng-cover till din sänggavel.

Specifikation av Venus Fullcover - Svart

 • Vikt 1 kg
Mer information
Typ Cover
Leveranstid 17-25 vardagar

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.