Venus Diamant - Ljusgra

Leveranstid 21-29 vardagar
Fasthet Läs mer
Fasthet Läs mer
Ben
+
Sänggavel
+
 • 100 dagars prövotid Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig vid en ny säng. Därför erbjuder vi alltid 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som vanligt –utan papper och plast.

  Om du får reda på innan slutet av provperioden att du inte sover fantastiskt, så har dutvå alternativ att välja på:

  1. Byt fasthet, helt gratis - om du sover för mjukt eller för hårt så byter vi ut sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka –du kan alltid returnera din säng och därefter få köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Allt för många av oss sover inte gott. Några för att de inte får ett korrekt stöd, andra för att de har det för varmt under natten. Med Venus Diamant ska detta sluta. Här har man tagit hänsyn till samtliga sömn-parametrar för att göra resan till drömmarnas land så kort som möjligt. De moderna pocketfjädrarna erbjuder utmärkt stöd och den grafitbehandlade bäddmadrassen ger fantastisk, djup sömn. Med Venus Diamant kan du därför se fram emot en säng som du kommer drömma om att återvända till.

Mer än bara en bäddmadrass

Mer än bara en bäddmadrass

Bäddmadrassen på Venus Diamant är något helt unikt. Den består av en stöttande latexkärna som är tillverkad med den unika SonoCore-metoden. Metoden ser till att latexen får en jämn och öppen yta, som både är mer slitstark och andningsbar. På ytan har madrassen blivit diamantbehandlad. När du lägger dig aktiveras ytan som innehåller grafit. Den avleder din kroppsvärme och på så sätt uppnår du effektivt den perfekta sovtemperaturen för djupsömn. Runt om madrassens latexkärna hittar du vårt unika Poakea-överdrag. Poakea är tillverkat med fiber från gräs, som ger överdraget en hållbar profil och en hög absorptionsförmåga. Tiden under täcket har med Venus Diamant aldrig haft en större betydelse.
En resårmadrass som stöttar dig

En resårmadrass som stöttar dig

Om du ligger bra eller dåligt i en säng så avgörs det huvudsakligen av resårmadrassens kvalitet och uppbyggnad. I Venus Diamant innehåller resårmadrassen moderna pocketfjädrar som både är långtidshållbara samt gynnsamma för din kropp. Fjädrarna har vi specialutvecklat och indelat i 7 bedre™ komfortzoner som ser till att din nacke, skuldra, ländrygg och höft får precis det stöd som de har behov för - för att vi vet, att din kropp har behov för ergonomiskt och individuellt stöd. Omkring fjädrarna är det ett långtidshållbart latexstoppning som ökar komforten med sitt elastiska stöd.
En stark ramsäng

En stark ramsäng

Ramsängen är kontinentalsängens plattform som både ska lägga till det sista skiktet av komfort men också ge stöd till det översta skiktet av komfort. Normalt består en ramsäng av en skumkärna men för att öka komforten har vi i Venus Diamant lagt till pocketfjädrar. Det hela vilar på en 14 centimeter hög träram i massiv, svensk tall. Det förlänger sängens levnadstid och skapar en stabil ram till din sömn. Vi vill därför våga påstå att ramsängen i Venus Diamant är som hämtat från dina drömmar.

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning så har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natt och i många år framöver.

Svanenmärket - för din sundhet

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.

Ofta ställda frågor till Venus Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

 • Diamant. Bäddmadrassen är tillverkad av latex som är elastiskt, andandes och allergivänligt. Dessutom är överytan behandlad med grafit som bidrar till att hålla en behaglig temperatur i sängen.

 • Ja, överdraget kan tvättas i högst 60 grader.

 • Den har 220 fjädrar per m2.

 • Vi rekommenderar alltid att välja fasthet utifrån kroppsvikt och preferens. Du kan se vilken viktklass som passar till de olika fastheterna genom att klicka på dragspelsmenyn överst på sidan under "Fasthet".

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
100 nätters prövotid - för din trygghet

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten eller returnera sängen kostnadsfritt.

Specifikation av Venus Diamant

 • Storlek
  Storlek 180x200 cm.
 • Höjd
  Höjd Totalt: 63 cm.
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 63 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 25 mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

Order mottaget
1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

Hos fraktmannen
2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

Avtala leverans
3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur