Venus Diamant

23 990,00 kr

As low as 23 990,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
  • 100 dagars prövotid  Läs mer

    100 dagars prövotid

    När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

    Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

    Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

    1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
    2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

  • 30 dagars öppet köp Läs mer

    30 dagars öppet köp

    Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

    Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

  • Gratis leverans Läs mer

    Gratis leverans

    Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

    Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

  • Personlig rådgivning Læs mere

    Personlig rådgivning

    Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

    Kontakte Oss

    Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

    Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

    Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Diamant - Djupsömn optimerad
Svanenmärkt
100 dagars gratis fashetsbyte

Drömmarnas land är bara runt hörnet

Allt för många av oss sover inte gott. Några för att de inte får ett korrekt stöd, andra för att de har det för varmt under natten. Med Venus Diamant ska detta sluta. Här har man tagit hänsyn till samtliga sömn-parametrar för att göra resan till drömmarnas land så kort som möjligt. De moderna pocketfjädrarna erbjuder utmärkt stöd och den grafitbehandlade bäddmadrassen ger fantastisk, djup sömn. Med Venus Diamant kan du därför se fram emot en säng som du kommer drömma om att återvända till.

Mer än bara en bäddmadrass

Bäddmadrassen i Venus Diamant är något helt speciellt. Den består av en stöttande latexkärna som är producerad efter den speciella SonoCore-metoden. Metoden ser till så att latexen får en ensartad och öppen yta som både är mer slitstark och andningsbar. På ytan har madrassen diamant-behandlats. När du lägger dig så blir den grafitbehandlade ytan aktiverad. Den avleder din kroppsvärme och på så vis uppnår du effektivt den ideala sovtemperaturen till djupsömn. Tiden under täcket har med Venus Diamant aldrig haft större betydelse.
Mer än bara en bäddmadrass
En resårmadrass som stöttar dig

En resårmadrass som stöttar dig

Om du ligger bra eller dåligt i en säng så avgörs det huvudsakligen av resårmadrassens kvalitet och uppbyggnad. I Venus Diamant innehåller resårmadrassen moderna pocketfjädrar som både är långtidshållbara samt gynnsamma för din kropp. Fjädrarna har vi specialutvecklat och indelat i sju komfortzoner som ser till att din nacke, skuldra, ländrygg och höft får precis det stöd som de har behov för - för att vi vet, att din kropp har behov för ergonomiskt och individuellt stöd. Omkring fjädrarna är det ett långtidshållbart hybridskum som ökar komforten med sitt elastiska stöd.

En stark ramsäng

Ramsängen är kontinentalsängens plattform som både ska lägga till det sista skiktet av komfort men också ge stöd till det översta skiktet av komfort. Normalt består en ramsäng av en skumkärna men för att öka komforten har vi i Venus Diamant lagt till pocketfjädrar. Det hela vilar på en 14 centimeter hög träram i massiv, svensk tall. Det förlänger sängens levnadstid och skapar en stabil ram till din sömn. Vi vill därför våga påstå att ramsängen i Venus Diamant är som hämtat från dina drömmar.
En stark ramsäng

Diamant förlänger din djupa sömn

Kroppstemperaturen är 1,5 grad under det normala när vi är i den djupaste sömnen. Av denna anledning så har vi utvecklat Diamant till att vara fyra gånger kallare än vanlig latex. Du uppnår därför snabbare stadiet för djupsömn med vår Diamant bäddmadrass, vilket förbättrar din sömnkvalitet från första natt och i många år framöver.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en sund säng. Alla våra bäddmadrasser är nämligen Svanenmärkta. Sund sömn gör en skillnad varje dag, och därför är Svanenmärket betydande för dig och för oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Venus Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Venus Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
  • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

  • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

  • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Venus Diamant

  • Storlek 140x200 cm.
  • Höjd Totalt: 64 cm
Mer information
Kolli 5 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 140x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.