Vasa Plus

32 295,00 kr

As low as 32 295,00 kr

 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • Temperaturreglerande bäddmadrass.
 • Optimalt stöd med 7 komfortzoner.
 • Komfortskikt av latex omkring fjädrarna.
 • Hele 300 pocketfjädrar per kvadratmeter.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Vasa Plus är en kontinentalsäng i samma, höga kvalitet som du finner i vår egenproducerade serie Bergen Plus. Man har inifrån och ut tagit hänsyn till hur du ska uppnå den bästa möjliga sömnen, natt efter natt.

Det utmärkta stödet och komforten i Vasa Plus är klädd i en enkel och elegant design, som är med till att ge ditt sovrum ett stilrent utseende. Sängen har dessutom ett temperaturreglerande komfortskikt som försäkrar dig en behaglig sömn och en anpassad temperatur – detta är helt enkelt för att sängens bäddmadrass kyler när du har det varmt och värmer när du har det kallt.


Vasa Plus - en stöttande och sund sömn

Vasa Plus har ett dubbelt fjäderskikt som försäkrar att du får det optimala stödet under natten. Omkring de stöttande fjädrarna finns det ett extra och tjockt komfortskikt av latex. Detta stöttar sängens förmåga till att andas och ventilera, och försäkrar ett optimalt utnyttjande av fjädrarna. Om du väljer Vasa Plus så kommer du därför få en säng som tar noggrann hänsyn till dig och din kroppstemperatur – vilket endast stöttas av sängens komfortabla och temperaturreglerande bäddmadrass.


Vid valet av Vasa Plus kommer du uppleva en säng med intelligenta madrasskikt som ser till att du får ett korrekt stöd natt efter natt. Du kan läsa mer om sängens varje madrasskikt nedanför..

Ramsäng

Ramsängen är sängens nedersta komfortskikt och därför utgör detta madrasskikt själva fundamentet för en bra och stöttande nattsömn. Av samma anledning består bottenramen i Vasa Plus av ett komfortskikt av fjädrar, istället för skum som du finner i många vanliga kontinentalsängar. Detta försäkrar dig en oöverträfflig komfort när du sover i Vasa Plus. Omkring ramsängen finns en massiv träram på åtta centimeter som är producerad av svensk tall, vilket understryker sängens höga kvalitet.

Resårmadrass

Resårmadrassen är sängens mittersta och viktigaste komfortskikt. Resårmadrassen i Vasa Plus är utrustad med hela 300 pocketfjädrar per kvadratmeter, det försäkrar dig ett oöverträffligt stöd och komfort. Normalt är det endast upp till 250 fjädrar per kvadratmeter eller mindre, och det extra höga antalet av fjädrar i Vasa Plus betyder att du är garanterad ett suveränt personligt och anpassat stöd. Antalet av fjädrar är nämligen ett uttryck för hur många individuella stödpunkter som du finner i sängen.

Bäddmadrass

Bäddmadrassen är sängens översta madrasskikt. Bäddmadrassen spelar därmed en viktig roll när det kommer till en bra nattsömn. Detta för att det är det skikt i sängen som du är i direkt kontakt med när du sover. Vasa Plus är därför utrustad med den komfortabla och temperaturreglerande bäddmadrassen Temprakon Advance som består av en fyra centimeter tjock kärna av latex. Strukturen i latex-skummet betyder att luften fritt kan röra sig i bäddmadrassen, och därmed avleder madrassen överskottsvärme och fukt.

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 16-26 vardagar
Höjd 65 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 300
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Pinot - Kl. 1 (Belgisk möbeltyg).
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.