Vasa Natural - Sort

SE - Kampagne
Rea

20 295,00 kr

As low as 20 295,00 kr Regular Price 31 295,00 kr

 • Mayan Pulse bäddmadrass – 100% naturlatex av bästa kvalitet.
 • Byte av fasthet för 799,- per sida i 100 dagar.
 • 7 komfortzoner.
 • Hela 300 fjädrar per kvadratmeter.
 • Latexstoppning omkring fjädrarna.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.

Färg

Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Vasa Natural är en säng som på alla sätt lever upp till sitt kungliga namn. Du får en av världens bästa latex bäddmadrasser, nämligen Mayan Pulse som är gjord av 100%
naturlatex. Tillsammans med den solida resårmadrassen med sju komfortzoner ger det en fantastisk säng och en lika fantastisk nattsömn.

Så om du är på jakt efter en stilfull säng som kan ge dig bättre nätter så behöver du inte leta längre än till Vasa Natural.

Ramsängen

Ramsängen utgör sängens fundament. I Vasa Natural har den en ram av massiv trä, och det ger sängen en solid bas. För att ge en ännu bättre komfort har Vasa Natural ett skikt av pocketfjädrar i ramsängen där många andra sängar har lameller eller ett skumskikt. Detta ger tydliga fördelar för komforten då sängens alla tre skikt arbetar tillsammans för att ge ett optimalt stöd.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är det mittersta skikt i sängen och det är det skikt som har störst betydelse för sängens komfort. I Vasa Natural har resårmadrassen hela 300 pocketfjädrar per kvadratmeter, vilket försäkrar ett fantastiskt stöd och komfort. Normalt har resårmadrasser endast upp till 250 fjädrar. De extra fjädrarna i Vasa Natural ger tillsammans med de sju komfortzonerna ett suveränt och personligt anpassat stöd.

Fjädrarna är pocketfjädrar, vilket betyder att varje fjäder är inpackad i en liten tygpåse. Det försäkrar att fjädrarna arbetar bättre individuellt och så förlänger det madrassens hållbarhet. Det är också därför som vi utan tvekan kan ge 25 års garanti på fjäder- och rambrott.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är en Mayan Pulse och det är ganska enkelt en av de bästa på marknaden. Den 100% organiska naturlatex gör den till ett sund och hållbart val. Samtidigt gör de naturliga antibakteriella egenskaperna att bäddmadrassen är väldigt allergivänlig.

Bäddmadrassen är dessutom gjord med den patenterade SonoCore-metoden där man med högfrekventa värmevågor uppnår en väldigt ensartad latex i högre kvalitet än normalt. Det förbättrar både det stöd du får och ger bäddmadrassen en bättre ventilation. Det är både skönt för dig när du sover i sängen varje natt, och det betyder också att den håller längre.

Överdraget är ett Tencel-överdrag av FSC-certifierade träfibrer. Det andas väsentligt bättre än bomull och polyester. Hela madrassen är Rainforest Alliance certifierad precis som att den också har en lång rad av andra certifikat. 

Specifikation av

 • Storlek 180x210 cm.
 • Höjd Totalt: 65 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 16-26 vardagar
Höjd 65 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 7 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Pinot - Kl. 1 (Belgisk möbeltyg).
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x210

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-26 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.