Vasa Natural

SE - Kampagne
Rea

21 490,00 kr

As low as 21 490,00 kr Tidigare pris 30 890,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Mayan Pulse bäddmadrass i 100% naturlatex.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Optimalt stöd med 7 komfortzoner.
 • Hela 300 fjädrar per kvadratmeter.
 • Latexstoppning omkring fjädrarna.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Vasa Natural är en säng som på alla sätt lever upp till sitt kungliga namn. Du får en av världens bästa latex bäddmadrasser, nämligen Mayan Pulse som är gjord av 100%
naturlatex. Tillsammans med den solida resårmadrassen med sju komfortzoner ger det en fantastisk säng och en lika fantastisk nattsömn.

Så om du är på jakt efter en stilfull säng som kan ge dig bättre nätter så behöver du inte leta längre än till Vasa Natural.

Ramsängen

Ramsängen utgör sängens fundament. I Vasa Natural har den en ram av massiv trä, och det ger sängen en solid bas. För att ge en ännu bättre komfort har Vasa Natural ett skikt av pocketfjädrar i ramsängen där många andra sängar har lameller eller ett skumskikt. Detta ger tydliga fördelar för komforten då sängens alla tre skikt arbetar tillsammans för att ge ett optimalt stöd.

Resårmadrassen

Resårmadrassen är det mittersta skikt i sängen och det är det skikt som har störst betydelse för sängens komfort. I Vasa Natural har resårmadrassen hela 300 pocketfjädrar per kvadratmeter, vilket försäkrar ett fantastiskt stöd och komfort. Normalt har resårmadrasser endast upp till 250 fjädrar. De extra fjädrarna i Vasa Natural ger tillsammans med de sju komfortzonerna ett suveränt och personligt anpassat stöd.

Fjädrarna är pocketfjädrar, vilket betyder att varje fjäder är inpackad i en liten tygpåse. Det försäkrar att fjädrarna arbetar bättre individuellt och så förlänger det madrassens hållbarhet. Det är också därför som vi utan tvekan kan ge 25 års garanti på fjäder- och rambrott.

Bäddmadrassen

Bäddmadrassen är en Mayan Pulse och det är ganska enkelt en av de bästa på marknaden. Den 100% organiska naturlatex gör den till ett sund och hållbart val. Samtidigt gör de naturliga antibakteriella egenskaperna att bäddmadrassen är väldigt allergivänlig.

Bäddmadrassen är dessutom gjord med den patenterade SonoCore-metoden där man med högfrekventa värmevågor uppnår en väldigt ensartad latex i högre kvalitet än normalt. Det förbättrar både det stöd du får och ger bäddmadrassen en bättre ventilation. Det är både skönt för dig när du sover i sängen varje natt, och det betyder också att den håller längre.

Överdraget är ett Tencel-överdrag av FSC-certifierade träfibrer. Det andas väsentligt bättre än bomull och polyester. 

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Pinot - Kl. 1 (Belgisk möbeltyg).
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 160x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.