Vasa

30 890,00 kr

As low as 30 890,00 kr

Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Inkl. gratis sänggavel.
 • Gratis byte av fasthet i 100 dagar.
 • Bättre nattsömn med 300 pocketfjädrar per m2.
 • 40 millimeter latex-stoppning ger optimal komfort.
 • Bäddmadrass i 100% organisk naturlatex m. 60mm kärna.

Färg

Anpassa
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Kontinentalsängen Vasa har ett tjockt komfortskikt av latex, samt en komfortabel bäddmadrass, som är världens enda av sin sort. Vi upplever en stigande efterfrågan på allergivänliga sängar och madrasset. Därför har vi valt att använda Mayan bäddmadrassen i kontinentalsängen Vasa. Denna bäddmadrass är världens enda av 100% naturlatex. Om du letar efter sublim komfort och en allergivänlig madrass, så är detta den helt rätta sängen för dig.

Vasa är uppgraderad på en rad punkter i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Resårmadrassen har 300 pocketfjädrar per kvadratmeter, vilket ger din kropp ännu fler stödpunkter och ett mer personligt stöd. De moderna pocketfjädrarna förlänger samtidigt sängens levnadstid. Du kan förvänta, att Vasa anpassar sig efter dina personliga behov, och ger dig ett komfortabelt och omfattande stöd, natt efter natt.


Vilsam nattsömn

God nattsömn kräver ett personligt anpassat stöd. Därför är det både moderna pocketfjädrar och ett komfortskikt av latex i Vasa. Komfortskiktet har en dubbel funktion och är både ventilerande och stöttande. Därmed bibehåller komfortskiktet en behaglig temperatur i sängen, samtidigt som att det ger ett fjädrande stöd. Du kommer uppleva, att Vasa avlastar dig noggrant och anpassar sig efter varje rörelse, vilket ger dig de bästa förutsättningar för en vilsam nattsömn.


Vasa är en kontinentalsäng och därför har den tre madrasskikt, precis som andra kontinentalsängar. Här stoppar dock jämförelserna. Vasa är en betydlig uppgradering i förhållande till vanliga kontinentalsängar. Detta kan du läsa mer om nedanför, där vi förklarar hur sängens tre madrasskikt kommer förbättra din nattsömn.

Ramsäng

Ramsängen utgör sängens nedersta skikt. I Vasa består ramsängen av pocketfjädrar, istället för en kärna av skum. Du kommer uppleva, att detta ger en mer fjädrande och djupare stöd, när du lägger dig i sängen. Det är 300 fjädrar per kvadratmeter i ramsängen, som tillsammans med resårmadrassens pocketfjädrar skapar en avlastande och personligt anpassad säng. Ramsängen har en 8 centimeter tjock träram av svensk tall. Träramen skapar en solid plattform för din nattsömn i många år framöver.

Resårmadrass

Resårmadrassen utgör sängens viktigaste komfortskikt, och därför har vi valt att installera en tjock latex-stoppning omkring madrassens fjädrar. Istället för den vanliga 35 millimeter latex-stoppning har vi valt att öka mängden av latex, så att Vasa är uppgraderad till 40 millimeter. Detta betyder först och främst, att komforten i Vasa är förbättrad. Utöver detta försäkrar en tjockare stoppning också, att sängens levnadstid förbättras avsevärt. Latexen transporterar överskott av fukt och värme bort från sängen, och tillsammans med den allergivänliga bäddmadrassen så ger detta en sund och behaglig sömnmiljö. Resårmadrassen har dessutom funktionen, att den består av två madrasskärnor som samlas i ett överdrag. Fastheten kan därmed justeras individuellt om sängen ska användas av två personer.

Bäddmadrass

Mayan är en naturprodukt. Därför kan det också rekommenderas till användning för alla, oavsett eventuell allergi. Också komforten är i särklass. Madrasskärnan i bäddmadrassen är på 6 centimeter, och det är just i denna tjocka kärna som komforten ligger. Latex är ett typ av skum som ger ett elastiskt stöd. Madrasskärnan trycker därför tillbaka allt efter hur den påläggs vikt, och på så vis ges du ett fullständigt personligt stöd. Du kommer märka direkt, att bäddmadrassen Mayan bidrar till ett sundare sovrum och en sundare sömn.

Specifikation av

 • Storlek 160x200 cm.
 • Höjd Totalt: 66 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 66 cm (12 cm ben, 24 cm botten, 22 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7-Zoner
Tyg Colorado - Kl. 1 (Belgiskt möbeltyg).
Stoppning 40mm Latex
Ram 8 cm Träram
Typ Kontinentalsäng 160x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.