Vasa Diamant - Svart

32 990,00 kr

As low as 32 990,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
Svanenmärkt Top
Diamant - Djupsömn optimerad
100 dagars gratis fashetsbyte
Vårt signaturstöd

Vasa Diamant: För den bästa sömnen

Medan vi sover tungt så sker mirakler. Kroppen och medvetandet samarbetar harmoniskt för att vi ska återhämta oss. Detta för att vi ska kunna leva ett bättre liv medan vi är vakna. Det har därför en stor betydelse att du ligger bra i din säng och att du varken har det för varmt eller för kallt. Om din komfort är i topp så kommer din sömn som regel också vara det. Med den vetskapen har vi utvecklat Vasa Diamant som passar särskilt bra till dem som har det varmt om natten. Resultatet är en säng som bygger på många års erfarenhet, hundratals omdömen och tusentals timmars arbete. Det garanterar dig komfort av lyxklass och vi är inte i en sekund i tvivel om att du kommer märka skillnaden.

En förbättrad bäddmadrass

Jämför man med andra sängar så har bäddmadrassen i Vasa Diamant fått en seriös uppgradering. Bäddmadrassen has producerats efter den speciella SonoCore-metoden som ser till att latexen får en ensartad och öppen yta. Egenskaper som gör madrassen extra allergivänlig, slitstark och andningsbar. Madrassens yta har också behandlats med naturlig grafit som har fantastiska värmeavledande egenskaper. På så vis får du en hjälpande hand när temperaturen i sängen ska regleras och du kan därmed se fram emot att få en bättre sömn. .
En förbättrad bäddmadrass
En extraordinär resårmadrass

En extraordinär resårmadrass

Vad är tiden som du spenderar i din säng värd för dig? För att uppnå god sömn så krävs det en god säng, och det är just det som Vasa Diamant kan hjälpa dig med. I resårmadrassens inre har vi lagt till pocketfjädrar som strategiskt har justerats till sju komfortzoner. En teknik som vi själva har utvecklat för att garantera dig ett individuellt och ergonomiskt korrekt stöd. Med andra ord så kan man säga att resårmadrassen är skapad för att kunna anpassa sig efter hur du är skapad. Runt omkring fjädrarna finner du ett smidigt och tjock lager av latex som ger varje fjäder optimala arbetsförhållanden. Övergången från utmattad till utvilad kommer därför vara lättare än någonsin.

En ramsäng med en tvist

När vi skapade Vasa Diamant så var ambitionen enkel: Att sätta ribban för en bra komfort ännu högre. Därför är ramsängen i Vasa Diamant också något speciellt. Normalt består ramsängens nedersta skikt i kontinentalsängar av skum. Men i Vasa Natural har vi lagt till ett komfortskikt av pocketfjädrar av hög kvalitet. För att understryka sängens kvalitet erbjuder vi 25 års garanti på ram- och fjäderbrott. För att det goda är sällan bra nog för oss.
En ramsäng med en tvist

För att djup sömn ändrar allt

Vasa Diamant förlänger och förbättrar din djupa sömn. Det är möjligt för att den naturliga grafiten i bäddmadrassen hjälper dig med att hålla den rätta kroppstemperaturen till en djup sömn. Vasa Diamant är därför din garanti för bättre nätter, här kan du nämligen se fram emot sömn av absolut högsta kvalitet.

4

gånger mer värmeavledande än vanligt latex.

365

dagar om året kommer sängen hjälpa dig med att få bättre nätter.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Vasa Diamant

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Vasa Diamant. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Vasa Diamant

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 62 cm
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 62 cm (10 cm ben, 24 cm botten, 20 cm resårmadrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner
Stoppning 40mm Latex
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.