Temprakon Advance

8 959,00 kr
Leveranstid 12-20 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Temperaturreglerande Temprakon bäddmadrass.

 • 40mm kärna av högkvalitativt latex skum.

 • Enastående stöd och komfort.

 • Temperaturreglerande och tvättbart överdrag.

 • Nomite och Oeko-tex 100 certifierat.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Denna bäddmadrass är väldigt speciell. Temprakon Advance är känd för sitt avancerade temperaturreglerande överdrag, som är aktivt kylande. Bäddmadrassen är utvecklad med det dubbla Space-certifikatet, vilket betyder att materialet bibehåller en behaglig och sund temperatur i din säng hela natten. Med Temprakons nya bäddmadrass är det slut med att få sin sömn förstörd av ett allt för varmt täcke. Bäddmadrassens andningsbara 3D överdrag ventilerar konstant, och på detta vis är du alltid försäkrad en behaglig sömnmiljö. Temprakon Advance är sval om sommaren och mellan-varm om vintern.

Bäddmadrassen har en kärna av latex. Detta typ av skum ger ett optimalt stöd, vilket du märker så snart du placerar din kropp på bäddmadrassen. Skummet formar sig efter din kropp och fördelar på detta vis ut din kroppsvikt över hela madrassen. Latex-skummets struktur gör det möjligt för luften att röra sig fritt i bäddmadrassen, och därmed avges överskottsvärme och fuktighet. Detta resulterar i en utmärkt komfort varje natt, samt en väsentligt förbättrad levnadstid.   

Om du önskar en allergivänlig, komfortabel och ventilerande bäddmadrass så är Temprakon Advance det rätta valet för dig. Madrasskärnan av Latex har en tjocklek på fyra centimeter, vilket ger dig en djup och sund yta. Latex är elastisk och ger ett progressivt stöd, och ju tjockare kärnan är, ju bättre kommer den vara till att trycka tillbaka och ge ett mer omfattande stöd. Av samma anledning kan bäddmadrassen enkelt användas av alla, oavsett viktklass.

Själva överdraget på bäddmadrassen är enkelt att både underhålla och tvätta. Bäddmadrassens överdrag kan tas av och delas i två delar med hjälp av dragkedjan. Dessa två delar kan tvättas tillsammans eller individuellt. Det är enkelt att ta bort och sätta på överdraget. Notera dock, att bäddmadrassens överdrag inte får torktumlas samt att överdraget ska sträckas ut och hängas upp för att torka efter tvätt. Gör du detta en eller flera gånger om året så är du säkrad en sund, komfortabel och ren bäddmadrass i många år framöver.

Specifikation av Temprakon Advance

 • Storlek 180x210 cm.
Mer information
Leveranstid 12-20 vardagar
Höjd 5cm
Kärna Latex
Kärnhöjd 4 cm.
Typ Bäddmadrass 180x210

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.