Temprakon Advance

5 199,00 kr
Leveranstid 8-15 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Temperaturreglerande Temprakon bäddmadrass.

 • 40mm kärna av högkvalitativt latex.

 • Enastående stöd och komfort.

 • Temperaturreglerande och tvättbart överdrag.

 • Nomite och Oeko-tex 100 certifierat.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Denna bäddmadrass är väldigt speciell. Temprakon Advance är känd för sitt avancerade temperaturreglerande överdrag, som är aktivt kylande. Bäddmadrassen är utvecklad med det dubbla Space-certifikatet, vilket betyder att materialet bibehåller en behaglig och sund temperatur i din säng hela natten. Med Temprakons nya bäddmadrass är det slut med att få sin sömn förstörd av ett allt för varmt täcke. Bäddmadrassens andningsbara 3D överdrag ventilerar konstant, och på detta vis är du alltid försäkrad en behaglig sömnmiljö. Temprakon Advance är sval om sommaren och mellan-varm om vintern.

Bäddmadrassen har en kärna av latex. Denna typ av kärna är speciellt karaktäriserad av sin höga elasticitet och du kan därför förvänta en bäddmadrass som stöttar dig precis där du har som mest behov för det. Latex är dessutom karaktäriserat av sina utmärkta ventilerande egenskaper och sin miljövänliga produktion med minimalt utsläpp och maximalt energiutnyttjande.Själva överdraget på bäddmadrassen är enkelt att både underhålla och tvätta. Bäddmadrassens överdrag kan tas av och delas i två delar med hjälp av dragkedjan. Dessa två delar kan tvättas tillsammans eller individuellt. Det är enkelt att ta bort och sätta på överdraget. Notera dock, att bäddmadrassens överdrag inte får torktumlas samt att överdraget ska sträckas ut och hängas upp för att torka efter tvätt. Gör du detta en eller flera gånger om året så är du säkrad en sund, komfortabel och ren bäddmadrass i många år framöver.

Specifikation av Temprakon Advance

 • Storlek 140x200 cm.
Mer information
Leveranstid 8-15 vardagar
Höjd 4 cm
Kärna Latex
Kärnhöjd 4 cm.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.