Enkeltäcken - 140x200

Enkeltäcken - 140x200
Vi kan inte finna produkter som matchar dina kriterier

Enkel täcken – 140x200

I denna kategori finner du enkeltäcken i 140x200 från den danska producenten Ringsted Dun, Temprakon och våra egna by BN täcken – alla producerade i Danmark. Vi lovar dig en hög kvalitet till alltid fördelaktiga priser. I vårt sortiment finner du endast kvalitetstäcken som passar till resten av vårt produktsortiment.

De täcken, som vi säljer, är alltid av högsta kvalitet. De innehåller antingen gåsdun, myskandsdun eller anddun, som vi anser ger en bättre komfortupplevelse än fiberstoppning. Kvalitetsmässigt är det en stor skillnad – och i vårt sortiment finner du ett urval bestående av förstklassigt dun, så att du är försäkrad det bästa täcket oavsett dina behov – och så att du får den rätta värmen under hela natten. 


För att göra det lätt för dig som kund så är täckena uppdelade i 3 värmegrader:

Sval: Är täcket som passar till sommarvädret, där temperaturen ofta är hög om natten. Har du det ofta varmt om natten så kan det vara en lösning att använda ett sommartäcke året runt.  

Mellan: Är helårstäcket som de flesta kan använda större delen av året.

Varm: Är vintertäcket som ser till så att du håller värmen under de kalla månaderna, där det oftare är kyligare i sovrummet än normalt.

Om du har frågor eller behov för vägledning vid valet av täcke så är du alltid välkommen att skicka ett mail till oss eller skriva till oss i chatten på hemsidan – vi är alltid redo till att hjälpa dig och vägleda.