• iconPrisgaranti
 • iconGratis Frakt

Enkeltäcken - 140x200

Shopping Options

Kategori
Duntyp
 1. Gåsdun (6)
 2. Myskandsdun (6)
 3. Anddun (6)
Mærke
 1. Ringsted Dun (6)
 2. Temprakon (3)
 3. by BN (9)
Värme
 1. Sval (6)
 2. Mellan (7)
 3. Varm (5)
Pris
 1.  
  kr1599
  kr9379
Bärighet
 1. Bärighet 10 (6)
 2. Bärighet 11 (6)
 3. Bärighet 12 (4)
 4. Bärighet 13 (2)
18 Item(s)
18 Item(s)

Enkeltäcken - 140x200

I denna kategori finner du enkeltäcken i 140x200, från den danska producenten Ringsted Dun. Vi lovar dig en hög kvalitet som alltid är till starka priser. I vårt sortiment finns endast kvalitets täcken som passar till resten av vårt produktsortiment – över hela produktlinjen.

Täckena från Ringsted Dun, tar alla utgångspunkt från de klassiska äventyr, skrivet av H.C. Andersen, som också avspeglas i namnen på täckena. Du finner bland annat täcken vid namn Herdinnan och sotaren (Hyrdinden og Skorstensfejeren), Flickan med svavelstickorna (pigen med svovlstikkerne), Prinsessan på ärten (Prinsessen på ærte) och många flera.

Dunet i våra enkeltäcken

De täcken som vi säljer är som nämnt alltid av högsta kvalitet, innehållande antingen gåsdun eller myskanddun, som båda är bättre varianter än anddun, som är den billigaste formen av stoppning till täcken. Kvalitetsmässigt är det en stor skillnad – och i vårt sortiment finner du ett urval bestående av förstklassigt dun, som säkerhetsställer det bästa täcket oavsett dina behov – och så är du garanterad den nödvändiga värmen under hela natten.

För att göra det lättare för dig som kund så är täckena uppdelade i tre värmegrader:

Sval: Täcket som passar till sommarvädret, där temperaturen är stigande landet.

Mellan: Helårstäcket, som du som sagt kan använda från sommar till nästa sommar.

Varm: Täcket som passar till vintervädret, som ser till at du håller värmen under de kalla månaderna, då det oftare är kyligare i sovrummet än normalt.

Om du har frågor eller behov för vägledning vid valet av täcke, så är du alltid välkommen att kontakta oss, antingen via mail eller genom att skriva till oss i chatten – vi är alltid redo för att hjälpa dig!