Dubbeltäcken - 240x220

Dubbeltäcken - 240x220
Vi kan inte finna produkter som matchar dina kriterier

Dubbeltäcken - 240x220

De helt stora dubbeltäckena i 240x220 är producerade till dem som vill ha det bästa. Här är du helt säker på att fötterna inte sticker ut under täcket, och det är rikligt med täcke till två.

Våra 240x220 täcken är de största på marknaden. Täcket passar därmed till den helt stora king-size sängen, och är perfekt om du gärna vill omslutas 100% av täcket.

Vårt sortiment av dubbeltäcken i 240x220 är producerade i Danmark av Ringsted Dun eller Temprakon. Det är producenter som står för kvalitet, och därför säljer vi just dessa.

Alla täcken är väldigt behagliga men naturligtvis får man mer kvalitet ju högre upp i prisklassen man rör sig. Dessutom varierar täckets bärighet och värme, därför bör du fördjupa dig i specifikationerna under var täcke innan du tar en beslutning.


Vi har gjort det enkelt för dig, när du ska välja rätt täcke, genom att dela dem upp i tre värmekategorier.

Sval: Täcket som passar till sommarvädret där temperaturen ofta är hög om natten. Om du ofta har det varmt om natten så kan det också vara en lösning att använda ett sommartäcke resten av året.

Mellan: Helårstäcket som de flesta kan använda största delen av året.

Varm: Vintertäcket som ser till att du håller värmen under de kalla månaderna där det ofta är kyligare i sovrummet än normalt.

Om du har frågor eller behov för kunnig vägledning vid valet av täcke så är du alltid välkommen till att sända en mail till kontakt@battrenatter.se eller skriva till oss på vår chatt – vi är alltid redo till att hjälpa och vägleda.