Dubbeltäcken - 200x220

Dubbeltäcken - 200x220
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Balance
  Rea 26%
  Balance - 200x220 cm.

  As low as 2 199,00 kr Tidigare pris 2 999,00 kr

  Leveranstid 5-12 vardagar
 2. Mayan
  Rea 25%
  Mayan

  As low as 2 999,00 kr Tidigare pris 3 999,00 kr

  Leveranstid 5-12 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Dubbeltäcken - 200x220

De dubbeltäcken som du finner under denna kategori har med sina 20 cm extra i längden blivit allt populärare bland våra kunder. Du får här ett dubbeltäcke som också passar till lite längre personer över 180 cm, men den är också perfekt till alla som bara vill ha ett stort och härligt täcke att krypa in under.

I vårt urval av 200x220 dubbeltäcken kommer de flesta antingen med myskandsdun eller gåsdun. Vi säljer dock också dubbeltäcken med anddun som befinner sig i den lägre änden av prisskalan. Fördelen med antingen gås- eller myskandsdun är att du får ett typ av dun som isolerar bättre än vad anddun gör. Utöver detta är själva komforten i dunen också bättre – de är helt enkelt behagligare att sova med.

Alla våra dubbeltäcken i 200x220 är producerade i Danmark av Ringsted Dun, Temprakon eller vårt egna märke by BN.


För att göra det lättare för dig som kund så är täckena uppdelade i tre värmekategorier så att du kan se vilka täcken som passar till årstiden och dina behov:

Sval: Täcket som passar till sommarvädret där temperaturen ofta är hög om natten. Har du det ofta varmt om natten så kan det också vara en lösning att använda ett sommartäcke resten av året.

Mellan: Helårstäcket som de flesta kan använda större delen av året.

Varm: Vintertäcket som ser till att du håller värmen under de kalla månaderna där det ofta är kyligare i sovrummet än normalt. 

Om du har frågor eller behov för kunnig vägledning vid valet av täcke så är du alltid välkommen att skicka ett mail till kontakt@battrenatter.se eller skriva till oss på vår chatt – vi är alltid redo till att hjälpa och vägleda.