Dubbeltäcken

Dubbeltäcken
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Balance
  Rea 26%
  Balance - 200x220 cm.

  As low as 2 199,00 kr Tidigare pris 2 999,00 kr

  Leveranstid 5-12 vardagar
 2. Mayan
  Rea 25%
  Mayan

  As low as 2 999,00 kr Tidigare pris 3 999,00 kr

  Leveranstid 5-12 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Dubbeltäcken

När du ska ha det helt rätta dubbeltäcket, som med garanti kommer bli din bästa vän i många år framöver – så är det hos Bättre Nätter du ska finna det. Vi har samlat ett brett urval av täcken av absolut toppkvalitet, därmed kan du också finna ett täcke som passar just dig. De flesta av våra modeller är danskproducerade från Ringsted Dun, Temprakon eller vår egna serie by BN – därmed så är du garanterad en produkt där man har tagit hänsyn till alla detaljer så att den passar perfekt till vår skandinaviska sovrumsmiljö.

Vår täcken är indelade i tre olika värmekategorier. Sval är det kyligaste täcket som är avsett till sommarbruk och till dig som ofta har det varmt om natten. Mellan är det klassiska helårstäcket som passar till de flesta. Sist men inte minst så har vi även den varma varianten, som kan vara extra bra för dig som ofta fryser om natten.

Allergivänliga kvalitetstäcken

Våra täcken är av högsta kvalitet, därför är de naturligtvis även allergivänliga. Varje natt spenderar du riktigt många timmar i sällskap av ditt täcke – därför är det viktigt med ett täcke som är sunt för din kropp. Det är också en av de större orsakerna till vårt samarbete med just Ringsted Dun och Temprakon, som inom sängbranschen är erkända för att ha en riktig hög standard.

Om du har frågor eller behov för kunnig vägledning vid val av täcke så är du alltid välkommen att skicka ett mail till kontakt@battrenatter.se eller skriva till oss på vår chatt – vi är alltid redo till att hjälpa och vägleda.