Supremax Deluxe E.L - Twist Charcoal - Ljusgra

16 505,00 kr

As low as 16 505,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Supremax Deluxe E.L. är en elegant toppmodell
 • Djup bäddsoffa för ökad sittkomfort och sängstorlek
 • Dansk kvalitet och design - Innovation bäddsoffa
 • Utrustad med Excess Pocketfjädrar för sublim liggkomfort
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Supremax är en multifunktionell kvalitetsmöbel designad i Danmark av Innovation. Denna bäddsoffa är en av marknadens bästa och med sin bredd på 155 cm så lämpar sig den både som soffa och dubbelsäng. Här på Bättre Nätter vill vi gärna förbättra bäddsoffans image. Allt för många återförsäljare säljer bäddsoffor, som varken är säng eller soffa till fullo, men som endast är hälften av varje. Det tycker vi är synd.

Därför har vi beslutat att uppgradera våra bäddsoffor. Vanliga bäddsoffor har endast en kärna av skum installerade, detta ger inget riktigt stöd, men kan i vissa fall kännas behaglig att sitta i. Vi har bytt skumkärnan med en handsydd madrass med riktigt stöd. Vi har bytt skumkärnan mot pocketfjädrar, samma typ av fjädrar som vi använder i våra sängar. Fjädrarna är de så kallade excess pocketfjädrar, som är en lätt uppgradering från de vanliga pocketfjädrarna, som lämpar sig särskilt bra för användning i bäddsoffor.

Bäddsoffans madrass har blivit handsydd i Danmark, och den danska produktionen är din garanti för en utmärkt kvalitet och långtidshållbar madrass. Pocketfjädrarna i madrassen anpassar sig efter din vikt och liggställning, och det betyder att du avlastas precis där du behöver det, hela natten. Detta innebär, att potentiell irritation minimeras och att du undgår att vakna upp om natten för att vända och vrida på dig. Du sover djupare med pocketfjädrar, och för oss är det viktigt att understryka, att Supremax inte endast är en smart två-i-en-lösning. Det är en kvalitetsmöbel, som du både kan sitta och sova utmärkt i. 

Väldesignad nattsömn

Supremax är en snygg möbel som enkelt fälls ut och fälls ihop igen. Supremax lämpar sig med sin storlek och komfort både till vardagsrummet, gästrummet och lägenheten. Bäddsoffan fås i en färg, ljusgrå, men hos Bättre Nätter har vi valt att utvidga sortimentet, så att du kan välja mellan en rad av specialfärger – och textiler. Dessa kan du finna här. Vi val av en specialtextil förlängs levereringstiden en aning. Kontakta oss, om du vill veta mer.

Hos Bättre Nätter rekommenderar vi alltid, att du investerar i en bäddmadrass när du köper bäddsoffa. En bäddmadrass kommer ta största delen av slitaget, och kommer således förlänga levnadstiden på din bäddsoffa i många år framöver. Dessutom, så kommer en bra bäddmadrass naturligtvis också förbättra din komfort i bäddsoffan avsevärt. Detta har våra varmaste rekommendationer.

Om du har fler frågor gällande bäddsoffan Supremax, fördelen med att använda bäddmadrasser eller om några av våra andra produkter, så är det bara att kontakta oss. Våra kompetenta medarbetare sitter klara i chatten, vid telefonen och kan dessutom kontaktas dygnet runt på mailadressen kontakt@battrenatter.se.

 

 

OBS: Anden tekstil i Video

Specifikation av Supremax Deluxe E.L - Twist Charcoal

 • Storlek 155x200 cm.
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 70 cm (sitthöjd: 41 cm)
Dimensioner B: 155 cm, L: 200 cm, D: 115 cm, H: 70 cm
Funktioner Armstöd
Säng storlek Dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 563 - Twist Charcoal
Typ Bäddsoffor
Downloads för Supremax Deluxe E.L - Twist Charcoal
Supremax Deluxe E.L Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.