Stavanger by BN

27 599,00 kr

As low as 27 599,00 kr

 • 180x200 - Stavanger by Bättre Nätter.
 • 300 fjädrar/m2 med 5 komfortzoner.
 • Designad och producerad för Bättre Nätter.
 • Välj mellan Latex eller Memory bäddmadrass.
 • Känsla för detaljer i form av exempelvis inbyggt antiglid.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
 • Sovgaranti i 100 dagar Läs mer

  Sovgaranti i 100 dagar

  När du köper en säng hos Bättre Nätter kan du prova den hemma i ditt sovrum i upp till 100 dagar, därefter kan du byta fastheten. Det kostar endast 799,- i frakt. Vi menar nämligen på, att det är betydligt mer rättvisande att prova sängen i ditt eget hem, istället för att prova sängen fullt påklädd på två minuter i en fylld butikslokal.

  Det tar några veckor att vänja sig till en ny säng, och att kunna avgöra om det är den rätta för dig. Därför har vi valt att göra det så lätt som överhuvudtaget möjligt att få den rätta fastheten i din nya säng. När du har mottagit sängen och sovit i den så kan du när som helst efter det komma tillbaka här på hemsidan och välja att byta. Efter detta val sätter vi en ny fasthet i produktion till dig och sänder denna ut till fraktfirman för att sedan kunna byta den hos dig. 

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

Stavanger - en kvalitetsproduktion med ett öga för detaljer

Kontinentalsängen Stavanger är en del av vår egen kvalitets- och prismedvetna produktserie ”by Bättre Nätter”. I produktionen av Stavanger har vi haft fokus på att göra en god säng till ett förnuftigt pris, samtidigt som att det hålls ett starkt fokus på att leverera en kvalitetsprodukt. Hos Bättre Nätter är vi endast online, vilket betyder att vi inte har utgifter för några fysiska butiker och allt som följer med att ha detta. När vi sparar pengar, så gör våra kunder naturligtvis det också. Vi har en större handlingsfrihet än våra konkurrenter, och därför kan vi investera i kvalitetsängar, som du kan få till ett billigare pris. Stavanger Kontinental är en sådan säng.

Kontinentalsängen Stavanger är, som vår andra kontinentalsängar, uppbyggd med en plattform bestående av två ramsängar, sedan en resårmadrass och överst en bäddmadrass. Inom de sista åren har kontinentalsängar stigit avsevärt i popularitet, och det förstår vi. Kontinentalsängar utstrålar vila, ro och god plats. Stavanger är inget undantag. Sängens uppbyggnad med tre madrasskikt för att Stavanger är lite högre än de flesta vanliga sängar. Den karaktäristiska höjden och det extramadrasskiktet gör, att Stavanger inte bara ser inbjudande ut. Den är också inbjudande att ligga i.

Här hos Bättre Nätter har vi önskat, att Stavanger skulle produceras under goda och sunda arbetsvillkor. Stavanger produceras med en imponerande aktsamhet, och vi vet att denna vård och omsorg kommer dig och din nattsömn till godo. Stavangers produktion och uppbyggnad ger en helt speciell komfort, och det är vi stolta över att kunna erbjuda dig.

Stavangers komfortabla resårmadrass

I resårmadrassen har vi valt att installera pocketfjädrar, en modern, långtidshållbar och komfortabel fjäder. Pocketfjädrar anpassar sig efter din vikt, och bärkraften i fjädrarna ser till att du får en sund och korrekt liggställning och följaktligen en bättre sömn. Resårmadrassen i Stavanger har hela 300 pocketfjädrar per kvadratmeter. De många fjädrarna gör så att du får en lång hållbarhet och samtidigt en större mängd av punkter, som kan ge mottryck till din kroppsvikt. Pocketfjädrarna leder till att komforten i kontinentalsängen Stavanger är i särklass. Omkring resårmadrassens pocketfjädrar, har vi placerat ett skikt av High Resilient-skum, som gör att du inte ligger direkt på fjädrarna. High Resilient-skum ger en extremt god komfort. Denna typ av skum har en mycket lång levnadstid, och den passar därför perfekt till vår Stavanger kontinentalsäng som garanterar dig bättre nätter i många år.

Under resårmadrassen finns ramsängen. Det är just det samarbetet mellan de två madrasserna, som garanterar dig en markant förbättrad sömn. Ramsängen utgör sängens plattform. I många kontinentalsängar kommer plattformen bara utgöras av en skumkärna, men i Stavanger har vi valt att göra en omfattande uppgradering och installera fjädrar i ramsängen. Detta extra madrasskikt ger sängen en oöverträfflig komfort, då de två madrasserna tillsammans ger dig en sund liggställning och en återhämtande natts sömn.

Resårmadrassen i Stavanger är uppbyggd med en madrasskärna som kan välja i två individuella typer av fasthet. Antingen Fast eller Medium. Vi hos Bättre Nätter rekommenderar alltid, att man väljer Medium i fasthet om man väger under 75 kg. väger du mellan 75 och 95 kg rekommenderar vi dig att välja en Fast madrasskärna. Om du har speciella preferenser angående antingen mjukare eller fastare madrass, så tveka inte på att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att komma fram till det bästa beslutet för dig.

Vilken bäddmadrass ska du välja?

Vid köp av kontinentalsängen Stavanger så medföljer en av våra bästa bäddmadrasser. Vi har inkluderat Latex Prestige i var köp av Stavanger. Latex Prestige har en 5 centimeter latexkärna, vilket ger garanti för en förbättrad sömn och liggställning. Bäddmadrassen ör vår mest sålda, och med en kärna på 5 centimeter latex är denna bäddmadrass av oerhörd hög kvalitet.

Vi har valt att inkludera Latex Prestige för att denna bäddmadrass ger ett elastiskt stöd, vilket passar perfekt till Stavangers andra specifikationer. Bäddmadrassens elastiska stöd fungerar på så vis, att du stödjs exakt där du väger mest. Din vikt fördelas jämnt över latexkärnan, vilket betyder att dina personliga tryckpunkter avlastas. Typiska tryckpunkter är exempelvis nacke, skuldra, ländrygg och andra ställen där din vikt centreras under natten. Pocketfjädrarna i resårmadrassen säkerhetsställer en sund liggställning, medan den stödjande latexkärnan i bäddmadrassen ger en betydligt bättre komfort och avlastning.

Om du har frågor om kontinentalsängen Stavanger, om bäddmadrassen Latex Prestige eller om andra av våra produkter, så är du välkommen att kontakta oss. Du kan kontakta oss genom vår chatt här på sidan, över telefonen eller direkt till vår mailadress kontakt@battrenatter.se.

Specifikation av

 • Storlek 180x200 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Antiglid inbyggt
Fäste för ben Förmonterat
Leveranstid 16-24 vardagar
Höjd 64 cm. (Ben: 12cm, Botten: 24cm, Resårmadrass: 21cm, Bäddmadrass: 7cm)
Fjädrar Pocket
Fjädrar/m2 300
Komfortzoner 5-Zoner
Tyg Colorado - Kl. 1 (Belgisk möbeltyg).
Stoppning High Resilient
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 180x200

Leverans

 1. Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).
 2. Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.
 3. På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.
Leveranstid 16-24 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Gratis leverans Läs mer
Gratis leverans Läs mer

Gratis leverans

Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.