Springdreams - Specialmått

4 400,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Resårmadrass Dreams med Multipocketfjädrar

 • Suveränt Stöd & Komfort

 • Ange bredd + längd här nedanför!

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Lyx – precis som du vill ha det. Springdreams är en modern resårmadrass med en otroligt hög komfortnivå – i precis de mått som du har behov för. I menyn väljer du endast längd och bredd och så kan du direkt se slutpriset – det har aldrig varit enklare att få kvalitetsmadrasser i specialmått.

Madrassen består av multipocketfjädrar och har 513 fjädrar per kvadratmeter. Det ger en väldigt flexibel och smidig madrass som anpassar sig efter din kropp på bästa sätt – och det gör den också särskilt passande till dig som väger över 95 kg. Samtidigt har madrassen sju komfortzoner. Var enkel zon är anpassad så att det ger det stöd som din kropp har behov för. Din ländrygg får till exempel ett annat stöd än din nacke – det ger ett solitt och väldigt individuellt anpassat stöd, vilket har många ergonomiska fördelar.

Med den höga komfortnivån och det korrekta stödet vänder och vrider du på dig mindre under natten, och därmed får du en bättre och djupare nattsömn.

Madrassen har en fin finish med exklusivt möbeltyg av hög kvalitet. Det är sytt i en så kallad kuvertsömnad som ger ett stilfullt och klassiskt utseende.

Det ger totalt sett en madrass i otroligt hög kvalitet – i precis de mått som du har behov för. Perfekt till exempelvis loftet, sommarhuset eller om du redan har en sängram med specialmått.

Har du frågor om våra madrasser i specialmått så sitter vi redo till att vägleda dig på chatten och vid telefonen.

Specifikation av Springdreams - Specialmått

 • Höjd Totalt: 19 cm.
 • Vikt 50 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 19 cm.
Fjädrar Multipocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.