Springcomfort - Specialmått

3 200,00 kr
Leveranstid 45-55 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Resårmadrass Comfort med Pocketfjädrar
 • Förstklassig Komfort & Stöd
 • Ange bredd + längd här nedanför!
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

En kvalitetsmadrass i specialmått behöver inte kosta en förmögenhet. Det bevisar Comfort-serien på det bästa sättet. Här får du en suverän madrass till ett fast lågt pris. I menyn kan du själv välja måtten för madrassen så att den passar perfekt efter dina behov – och samtidigt kan du direkt se slutpriset.

Resårmadrassen Comfort är uppbyggd med moderna pocketfjädrar. Med pocketfjädrar är varje fjäder insvetsad i en liten tygpåse, och det betyder att de ger ett mer individuellt stöd då fjädrarna kan arbeta oberoende av varandra. Dessutom förbättrar det fjädrarnas hållbarhet så att din madrass håller i många år framöver.Samtidig har madrassen sju komfortzoner, vilket är något man normalt endast finner i väsentligt dyrare sängar. Komfortzonerna betyder att sängens fasthet och stöd anpassar sig exakt efter din kropp – den stöttar helt enkelt mer där du väger mest. Det betyder att din ländrygg och skuldra exempelvis får ett annat stöd än ditt huvud, vilket försäkrar en bra, individuell och ergonomisk korrekt komfort. Med en säng som ger ett korrekt stöd så kommer du ofta uppleva att du vänder och vrider på dig mindre under natten, och det ger en bättre och en mer ostörd nattsömn. 

Runt om madrassen finner du exklusivt möbeltyg i riktig bra kvalitet. Det är sytt i en kuvertsömnad som ger ett stilfullt helhetsintryck.

Allt som allt en perfekt madrass om du har behov för en bra och prisvänlig säng i en helt specifik storlek – till exempel om du har ett loft, en sovalkov eller om du redan har en sängram i specialmått. Här får du precis som du vill ha det. 

Har du frågor till våra madrasser på specialmått så sitter vi redo till att vägleda dig på chatten och vid telefonen. 

Specifikation av Springcomfort - Specialmått

 • Höjd Totalt: 19 cm.
 • Vikt 50 kg
Mer information
Leveranstid 45-55 vardagar
Höjd 19 cm.
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 7 bedre™ zoner

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.