Splitback Styletto - Mixed Dance Light Blue

12 999,00 kr

As low as 12 999,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Stilren bäddsoffa från danska Innovation
 • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort
 • Unikt splitback system ger flexibel soffa
 • Stoppade armstöd i var ända
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Splitback Styletto är designad och producerad av den danska möbelfirman Innovation Living, som man finner i Randers. Denna modell har eleganta ben i trä, samt stoppade och komfortabla armstöd. Detta ger bäddsoffan ett minimalistiskt och skandinaviskt uttryck, som garanterat kommer pryda varje rum det får stå i. Splitback Styletto är dock inte endast en fin bäddsoffa, utan också en multifunktionell möbel. Ryggstödet är indelat i två sidor, och dessa kan ställas in individuellt, så att du kan använda Splitback Styletto precis som du önskar. Ska du använda endast en stilfull soffa och en behaglig säng, så är Splitback Styletto med säkerhet ett bra val.

En bra bäddsoffa ska vara komfortabel, både när du sitter i den och när du sover i den. Därför har vi valt att installera pocketfjädrar i madrassen på Splitback Styletto. Dessa fjädrar är desamma, som vi använder i våra sängar, och därför är du garanterad en madrass som är en del fastare, än vanliga sängar. Bäddsoffan är uppbyggd på detta vis då det också ska vara komfortabelt och hållbart att sitta i möbeln och använda den som en soffa. Därför rekommenderas det, att du använder en bäddmadrass, när du sover i bäddsoffan. Detta kommer förbättra komforten och minska slitaget avsevärt.

Bäddsoffans madrass är handsydd i Danmark, och detta noggranna öga för detaljer är konstant genom hela produktionen av bäddsoffan. Du kommer uppleva, att Splitback Styletto är en hållbar, komfortabel och väldesignad möbel, som med säkerhet kommer kunna utgöra en ram för en god nattsömn. Bäddsoffan mäter 115x210 centimeter i utfällt tillstånd. Du kan se möbelns samlade mått i grafiken nedanför. Om du har du frågor så ska du inte tveka med att kontakta oss.

 

Splitback styletto

Specifikation av Splitback Styletto - Mixed Dance Light Blue

 • Storlek 115x210 cm.
 • Vikt 61 kg
Mer information
Leveranstid 21-29 vardagar
Kolli 4 st.
Höjd 79 cm (sitthöjd: 38 cm)
Dimensioner B: 115cm, L: 210cm, H: 79cm
Funktioner Rygginställning
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 525 - Mixed Dance Light Blue
Typ Bäddsoffor

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.