Splitback Frej - Specialstof

14 855,00 kr

As low as 14 855,00 kr

Leveranstid 33-45 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • Stilren bäddsoffa från danska Innovation.
 • Pocketfjädrar i madrassen för optimal komfort.
 • Unikt splitback-system ger en flexibel bäddsoffa.
 • Eleganta armstöd av trä
Anpassa
 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Bäddsoffan Splitback Frej är designad och producerad av det danska företaget Innovation Living i Randers. Bäddsoffan har en genomgående skandinavisk design, som gör den passande för användning i alla rum. De stilrena armstöden i trä ger möbeln en läcker finish, som kombinerat med den individuella inställningen av ryggstöd ger en stilfull och funktionell designupplevelse. Innovation har en lång historia som Danmarks ledande producent av bäddsoffor, och därför har vi på Bättre Nätter valt att samarbeta med just Innovation, för att understryka vårt fokus på kvalitet och design. Den danska produktionen är din garanti för att Splitback Frej är en kvalitetsmöbel.

Splitback Frej är utarbetad speciellt till 2015-serien, och du kan få denna modell i flera olika textiler, vilket försäkrar att det också finns en modell som kommer passa inredningen i ditt hem. Som den enda av våra bäddsoffor är det hela 7 olika standardtextiler att välja mellan med Splitback Frej, och utöver detta kan du enkelt se närmare på vårt breda urval av specialtextiler här. Notera dock vänligen, att leveranstiden blir en aning längre vid val av en specialtextil. Bäddsoffan är dessutom designad med det unika splitback-systemet, som ger en lång rad av olika möjligheter för användning. Detta system kan du se närmare på i bilderna på toppen av denna sida.

Bäddsoffans madrass är handsydd i Danmark, och i denna är det installerat de samma pocketfjädrar som vi använder i våra sängar. Pocketfjädrarna försäkrar ett omfattande och komfortabelt stöd, men dessa är dock en aning fastare i bäddsoffan jämfört med i våra sängar, då man både ska kunna ligga och sitta upp i bäddsoffan. Därför rekommenderar vi, att man investerar i en bäddmadrass, om du tänker använda Splitback Frej som säng varje natt. Detta kommer först och främst öka din liggkomfort, och utöver detta även minska eventuellt slitage på soffan avsevärt. 

 

Specifikation av Splitback Frej - Specialstof

 • Storlek 115x210 cm.
 • Vikt 61 kg
Mer information
Leveranstid 33-45 vardagar
Kolli 3 st.
Höjd 79 cm (sitthöjd: 38 cm)
Dimensioner B: 90cm, L: 234 (inkl armlæn), H: 79cm
Funktioner Armstöd
Säng storlek Liten dubbelsäng
Fjädrar Pocket
sovesofa Des: 557 - Soft Coral
Typ Bäddsoffor
Downloads för Splitback Frej - Specialstof
Splitback Frej Samlemanual.pdf

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.