Dagbädd

View as Grid List

3 Varor

per page
 1. Zeal
  Zeal - 70x200 cm.

  As low as 6 170,00 kr

  Leveranstid 16-26 vardagar
 2. Ghia - Leather Look brown faunal
  Ghia - Leather Look brown faunal - 90x210 cm.

  As low as 9 130,00 kr

  Leveranstid 16-26 vardagar
 3. Puzzle Wood
  Puzzle Wood - 110x200 cm.
  9 150,00 kr
  Leveranstid 16-26 vardagar
View as Grid List

3 Varor

per page

Dagbäddar

Dagbäddar är tillbaka, och här hos Bättre Nätter är vi med till att göra det möjligt för dig att följa denna trend i din inredning. En dagbädd är inte endast en dagbädd, men också en funktionell möbel, som kan användas på många ställen i hemmet. Dock vill vi på Bättre Nätter inte endast sälja dig en möbel, som kan se bra ut i ditt hem. Vi vill också vara säkra på, att din nya dagbädd har en hög komfortnivå, så att det i slutändan är en möbel, som du inte kan vara utan där hemma.

Funktionalitet och design möts i en högre enhet

Tillskillnad från en soffa eller säng så har en dagbädd det bästa av båda världar. Här får du en möbel som är multifunktionell samtidigt som att det inte kompromissas med en stilfull design, vilket gör den till en möbel som man med glädje vill ha stående framme. Dagbädden hade sin storhetstid tillbaka i 1950-talet, där man kunde finna den i många hem, och speciellt under de senaste åren har den stilrena möbeln återvunnit sin plats i skandinaviska hem. Hos Bättre Nätter finner du ett stort urval av olika dagbäddar med olika spännande designs, så att du kan finna den typ av dagbädd, som passar bäst in i det rum som du har tänkt att ha möbeln stående i.

Möjlighet för en extra sovplats

Med en dagbädd får du som sagt en funktionell möbel, som kan göra vardagen en smula enklare. Utöver att kunna agera som en extra soffa under dagtimmarna så kommer en dagbädd också enkelt kunna bäddas med sängkläder, så att det är möjligt att ge plats till en extra övernattande gäst, utan att behöva ha en extra säng eller en madrass stående.

Använd en dagbädd som ett bärande element i din inredning

Att göra något med inredningen har blivit populärt inom de senaste åren, där speciellt den skandinaviska looken har blivit modern. En dagbädd passar perfekt in i den nordiska stilen, där det är fokus på tydliga linjer och lugna färger. Därför har vi på Bättre Nätter sett till så att de olika dagbäddarna som vi erbjuder kan designas i olika tyg, så att du kan finna den rätta färgen, som passar till resten av ditt hems olika möbler.

En dagbädd kan användas som en extra sittplats i det stora köket, där man har lust till att samla familjen för samtal, medan det lagas läcker mat över spisen. Utöver detta så är en dagbädd också ett passande designelement att tänka in i inredningen av det stora lyxsovrummet, där möbeln kan användas som en påklädningsbänk eller en extra sittplats.

Dansk design av hög kvalitet

Alla de dagbäddar som du finner hos Bättre Nätter, kommer från den danska designverksamheten Innovation, som producerar några av de mest iögonfallande dagbäddarna i Danmark. Den lilla verksamheten har existerat sedan 1971, och de är kända för att producera estetiskt vackra och funktionella möbler, där komforten också är i topp. Om du vill veta mer om våra dagbäddar från Innovation så är du välkommen att kontakta oss för att få mer information.