Skummadrass 90x200

Skummadrass 90x200
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 90x200 cm.

  As low as 2 999,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 90x200 cm.

  As low as 7 999,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Skummadrass 90x200

En skummadrass kan vara ideal för dig med ryggproblem. Skummadrasser ger ett skonsamt stöd, som du inte får i en madrass med fjädrar. Här hos Bättre Nätter säljer vi särskilt skummadrasser av latex, då latex är ett elastiskt material som ger ett personligt stöd. Om du har ryggproblem, eller andra skavanker, så kommer en skummadrass av latex anpassa sig efter din vikt och kroppsbyggnad. Elasticiteten i madrassen avlastar dig där du väger som mest, vilket betyder att dina tryckpunkter minimeras. Tryckpunkterna är de ställen där du irriteras under natten, och som tvingar dig till att vakna upp och justera din position under natten. Detta undviker du med en kvalitetsskummadrass.

Skummadrasser är i den exklusiva delen av skalan, och det är en större skillnad i kvalitet av skummadrasser, är vad det är vid vanliga resårmadrasser eller ramsängar. Vi känner alla igen de klassiska skummadrasser från lägerskolor, gymnastikhallarna och liknande, där skumkärnan i madrassen är ett gulaktigt, dött skum som inte ger din kropp någon form av komfort eller stöd. Denna typ av skum finner du i många billiga skummadrasser, men aldrig hos Bättre Nätter. Vi har beslutat att endast fokusera på andra och bättre skumformer än dem du finner i vanliga modeller.

Våra skummadrasser anpassar sig efter dina behov, och garanterar rörelsefrihet. Dina tryckpunkter minskas, och samtidigt tillåter madrassens elasticitet att du kan röra dig enkelt och fritt hela natten. Bra skummadrassen är inte bara behagliga att ligga på, de är helt enormt behagliga. Det kan helt klart rekommenderas att investera i en ordentlig skummadrass.

Bättre Nätter och skummadrasser i latex

Här hos Bättre Nätter har vi valt att fokusera på latex och Memory Foam. Latex är ett material som oftast utvinns från gummiträd, och som efter en process blir till en elastisk madrass med massor av stöd och komfort. Du får en optimal rörelsefrihet, då latexen trycker tillbaka allt efter hur mycket vikt som placeras på madrassen – därför kommer du väldigt sällan uppleva att du vaknar om natten, när du justerar din liggställning i sömnen. Om man ser på Memory Foam, så är det ett helt annat koncept. Själva skumtypen är fast, men blir mjukare allt efter hur varmt skummet är. När du ligger i sängen värmer du upp skummet med din kroppstemperatur. Det betyder, att din madrass anpassar sig efter din kropp och liggställning, men det betyder också att madrassen har en tendens att bli ganska varm under natten. Hos Bättre Nätter rekommenderar vi därför alltid skummadrasser av latex som utgångspunkt.

Hos Bättre Nätter rekommenderar vi, att man investerar i en bäddmadrass tillsammans med sin skummadrass. En bra bäddmadrass samarbeta med din skummadrass, så att du får ett behagligt stöd från skummadrassen, allt medan bäddmadrassen tar största delen av slitaget. Det är naturligtvis billigare att byta ut en bäddmadrass istället för en skummadrass, och därför rekommenderar vi denna konstellation.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress kontakt@battrenatter.se, över telefonene eller direkt på chatten här på sidan.