Skummadrass 160x200

Skummadrass 160x200
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 160x200 cm.

  As low as 5 499,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 160x200 cm.

  As low as 15 999,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Skummadrass 160x200

Om du ska ha en ny madrass, så vill vi rekommendera dig att överväga en skummadrass. Skummadrasser lämpar sig extra bra om du har rygg-eller ländsryggsproblem, då denna typ av madrass ger ett noggrant och omfattande stöd. Våra skummadrasser i storleken 160x200 är format i en kärna, vilket betyder, att du slipper den irriterande skarven i mitten, som ofta finns i andra madrassen i den storleken. Det betyder samtidigt, att du får ett jämnt stöd över hela madrassen, och därmed får du stöd precis där du behöver det.

Vad det gäller skummadrasser kan det verkligen betala sig, att betala ett lite högre pris. Vi känner alla igen de klassiska skummadrasser från lägerskolor, gymnastikhallarna och liknande, där skumkärnan i madrassen är ett gulaktigt, dött skum som inte ger din kropp någon form av komfort eller stöd. Denna typ av skum finner du i många billiga skummadrasser, men aldrig hos Bättre Nätter. Vi har beslutat att endast fokusera på andra och bättre skumformer än dem du finner i vanliga modeller, och därför är våra skummadrasser endast uppbyggda med latex och Memory Foam-kärnor.

Vilken skum som är bäst för dig, beror på dina preferenser. Latex är ett material som oftast utvinns från gummiträd, och som efter en process blir till en elastisk madrass med massor av stöd och komfort. Du får en optimal rörelsefrihet, då latexen trycker tillbaka allt efter hur mycket vikt som placeras på madrassen – därför kommer du väldigt sällan uppleva att du vaknar om natten, när du justerar din liggställning i sömnen. Om man ser på Memory Foam, så är det ett helt annat koncept. Själva skumtypen är fast, men blir mjukare allt efter hur varmt skummet är. När du ligger i sängen värmer du upp skummet med din kroppstemperatur. Det betyder, att din madrass anpassar sig efter din kropp och liggställning, men det betyder också att madrassen har en tendens att bli ganska varm under natten. Hos Bättre Nätter rekommenderar vi därför alltid skummadrasser av latex som utgångspunkt.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress kontakt@battrenatter.se, över telefonen eller direkt på chatten här på sidan.