Skummadrass 160x200

Skummadrass 160x200
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 160x200 cm.

  As low as 7 999,00 kr

  Leveranstid 28-40 vardagar
 2. Mayan Latex
  Mayan Latex - 160x200 cm.

  As low as 11 998,00 kr

  Leveranstid 16-24 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Skummadrass 160x200

Om du ska ha en ny madrass, så vill vi rekommendera dig att överväga en skummadrass. Skummadrasser lämpar sig extra bra om du har rygg-eller ländsryggsproblem, då denna typ av madrass ger ett noggrant och omfattande stöd. Våra skummadrasser i storleken 160x200 är formade i en kärna, vilket betyder, att du slipper den irriterande skarven i mitten, som ofta finns i andra madrasser i den storleken. Det betyder samtidigt, att du får ett jämnt stöd över hela madrassen, och därmed får du stöd precis där du behöver det.

Det är stor skillnad på billiga skummadrasser och skummadrass i den bättre ändan. När det kommer till skummadrasser kan det verkligen betala sig, att betala ett lite högre pris. Vi känner alla igen de klassiska skummadrasser från lägerskolor, gymnastikhallar och liknande, där skumkärnan i madrassen är ett gulaktigt, dött skum som inte ger din kropp någon form av komfort eller stöd. Dessa madrasser säljs tyvärr fortfarande på många ställen, och därför är det viktigt att vara uppmärksam när du köper. Här på Bättre Nätter garanterar vi, att alla våra skummadrasser är av högsta kvalitet. Vi har valt att investera i nyare och bättre skumformer än dem du finner i vanliga modeller, och därför är våra skummadrasser endast uppbyggda med latex- eller memory skum-kärnor.

Vilket skum som är bäst för dig, beror på dina preferenser. Våra två varianter, latex och memory skum, har på var sätt sina fördelar. Latexkärnan ger ett elastiskt stöd, vilket betyder att dina tryckpunkter minimeras. Tryckpunkter är de ställen på din kropp, där vikten centreras, så som skuldra, nacke och ländrygg. Dessa ställen avlastas avsevärt och din nattsömn förbättras. Memory skum använder din kroppstemperatur till att forma sig, och avlastar därmed också dina tryckpunkter. Memory skum har dock en tendens till at bli varmt, och därför bör du välja latexkärnan, om du har en tendens till varma nätter. Vi vet, att en bra skummadrass kommer göra underverk för din nattsömn. Om du har frågor, så är du naturligtvis välkommen till att kontakta oss på chatten, över telefonen eller till vår mailadress.