Skummadrass 140x200

Skummadrass 140x200
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 140x200 cm.

  As low as 4 499,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 140x200 cm.

  As low as 9 999,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Skummadrass 140x200

Om du behöver en ny madrass i storleken 140x200, så kan vi på Bättre Nätter varmt rekommendera en skummadrass. På en skummadrass får du en sund nattsömn och ett helt unikt stöd. Skummadrasser är särskilt passande för personer med rygg-och ländryggsproblem, därmed kan det absolut rekommenderas att investera i denna madrass, om du har en tendens till denna typ av problem. Skummadrasser ger ett elastiskt, och just därför passar de utmärkt till folk med ryggsmärtor eller till de, som önskar en sund, ergonomisk liggställning. Skummadrassens elastiska stöd fungerar som så, att du stödjs precis där du väger som mest. Madrassen trycker tillbaka allt efter din vikt, vilket betyder att dina tryckpunkter avlastas i en högre grad än vid andra madrasser. Tryckpunkter är exempelvis nacke, skuldra, ländrygg och andra ställen där din vikt centreras. En bra skummadrass är inte bara behaglig att ligga i, utan den ger dig även ett sunt stöd och en korrekt liggställning. Varje natt.

Våra skummadrasser är inte de klassiska skummadrasser som du kanske minns från läger och gymnastikhallar osv. Dessa har en kärna av död skum, och madrasser som dem kan du vara väldigt oturlig och få tag i, om du inte håller ögonen öppna. Hos Bättre Nätter lovar vi dig, att du aldrig kommer finna en sådan madrass i vårt sortiment. Vi har beslutat oss för att endast fokusera på andra och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna. Våra skummadrasser är således av en stark och sund kvalitet med lång levnadstid och inte minst en särskild hög komfortnivå.

Våra skummadrasser anpassar sig efter dina behov, och garanterar rörelsefrihet. Dina tryckpunkter minskas, och samtidigt tillåter madrassens elasticitet att du kan röra dig enkelt och fritt hela natten. Skummadrasserna här på Bättre Nätter kan göra underverk för din nattsömn, och om du letar efter en madrass i storleken 140x200, så vill vi ge de varmaste rekommendationer till skummadrasser.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress kontakt@battrenatter.se, över telefonen eller direkt på chatten här på sidan.