Skummadrass 120x200

Skummadrass 120x200
View as Grid List

2 Varor

per page
 1. Latex AEGIS
  Latex AEGIS - 120x200 cm.

  As low as 3 999,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
 2. Mayan Green Latex
  Mayan Green Latex - 120x200 cm.

  As low as 9 499,00 kr

  Leveranstid 24-32 vardagar
View as Grid List

2 Varor

per page

Skummadrass 120x200

Överväger du att ha en ny madrass i storleken 120x200 cm? Hos Bättre Nätter vill vi gärna rekommendera dig att överväga en skummadrass. Skummadrasser ger ett unikt stöd, som speciellt lämpar sig för dem som har rygg- eller ländryggsproblem. Skummadrasser ger ett elastiskt stöd, och ser till att du avlastas precis där du har störst behov för det. Det är väldigt viktigt, att du är uppmärksam på kvaliteten när du köper en skummadrass. Det är väldigt stor skillnad på de billiga madrasserna och de madrasserna i den bättre ändan. Vad som gäller skummadrasser så kan det verkligen betala sig, att betala ett lite högre pris. En bra skummadrass är inte bara enormt behaglig att ligga på, den är även sund och är med för att säkra dig ett bättre klimat i sovrummet.

Våra skummadrasser är inte de klassiska skummadrasser som du kanske minns från läger och gymnastikhallar osv. Dessa har en kärna av död skum, och madrasser som dem kan du vara väldigt oturlig och få tag i, om du inte håller ögonen öppna. Hos Bättre Nätter lovar vi dig, att du aldrig kommer finna en sådan madrass i vårt sortiment. Vi har beslutat oss för att endast fokusera på andra och bättre skumformer, än dem du finner i de vanliga modellerna. Våra skummadrasser är således av en stark och sund kvalitet med lång levnadstid och inte minst en särskild hög komfortnivå.

En skummadrass av hög kvalitet kommer göra underverk för din nattsömn. Hos Bättre Nätter säljer vi två varianter av skummadrasser, som på varsitt sätt har deras fördelar. Vårt urval sträcker sig från skummadrasser av latex till skummadrasser av Memory Foam. Vad som är bäst för dig, beror på dina preferenser.

Bättre Nätter och skummadrasser i latex

Här hos Bättre Nätter har vi valt att fokusera på latex och Memory Foam. Latex är ett material som oftast utvinns från gummiträd, och som efter en process blir till en elastisk madrass med massor av stöd och komfort. Du får en optimal rörelsefrihet, då latexen trycker tillbaka allt efter hur mycket vikt som placeras på madrassen – därför kommer du väldigt sällan uppleva att du vaknar om natten, när du justerar din liggställning i sömnen. Om man ser på Memory Foam, så är det ett helt annat koncept. Själva skumtypen är fast, men blir mjukare allt efter hur varmt skummet är. När du ligger i sängen värmer du upp skummet med din kroppstemperatur. Det betyder, att din madrass anpassar sig efter din kropp och liggställning, men det betyder också att madrassen har en tendens att bli ganska varm under natten. Hos Bättre Nätter rekommenderar vi därför alltid skummadrasser av latex som utgångspunkt.

Hos Bättre Nätter rekommenderar vi, att man investerar i en bäddmadrass tillsammans med sin skummadrass. En bra bäddmadrass samarbeta med din skummadrass, så att du får ett behagligt stöd från skummadrassen, allt medan bäddmadrassen tar största delen av slitaget. Det är naturligtvis billigare att byta ut en bäddmadrass istället för en skummadrass, och därför rekommenderar vi denna konstellation.

Om du har frågor gällande våra skummadrasser, så är du alltid välkommen att kontakta oss, på vår mailadress kontakt@battrenatter.se, över telefonen eller direkt på chatten här på sidan.