Sirius Velour - Grøn Velour

17 999,00 kr

As low as 17 999,00 kr

Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
Anpassa
Lägg till i önskelista
Leveranstid 21-29 vardagar Läs mer

Beräknad leveranstid

Fraktfirman ringer till dig så snart varan har packats på vårt lager och ankommit till deras lager.
 • 100 dagars prövotid  Läs mer

  100 dagars prövotid

  När du köper en säng hos Bättre Nätter så har du alltid 100 dagars prövotid.

  Det tar många veckor att vänja sig till en ny säng. Därför erbjuder vi alltid en 100 dagars prövotid hemma hos dig, där du kan sova i sängen som normalt – utan papp eller plast.

  Om du kommer fram till att du inte sover fantastiskt innan prövotiden ärslut, så har du två möjligheter för att ändra mening:

  1. Byt fasthet, helt gratis – om du sover för mjukt eller för fast så byter vi sängens madrasskärna utan kostnad.
  2. Returnera sängen och få pengarna tillbaka – du kan alltid returnera din säng mot en avgift på 1999 kr., och därefter får du köpbeloppet återbetalt.

 • 30 dagars öppet köp Läs mer

  30 dagars öppet köp

  Som kund har du alltid öppet köp i 30 dagar från och med att du mottagit din leverans. För att kunna utnyttja kostnadsfri retur måste returen bokas tillsammans med kundtjänsten.

  Varor som är framställda efter användarens specifikationer eller har fått en tydlig personlig prägel är undantag för ångerrätten.

 • Gratis leverans Läs mer

  Gratis leverans

  Vid köp av din nya säng fraktar vi den gratis hela vägen till dig. Är du du inte är nöjd med din säng? Kontaka vår kundservice så ordnar vi gratis upphämtning

  Vid större varor så som sängar och bäddsoffor blir du uppringd av fraktfirman när de mottar varan från oss. Vid mindre varor, så som täcken, får du ett försändelse-ID där du kan följa din leverans.

 • Personlig rådgivning Læs mere

  Personlig rådgivning

  Bättre Nätter är endast online, men det finns naturligtvis vägledning till hands. Vi sitter redo till att kunna hjälpa dig om du har frågor till oss, vårt sortiment eller något helt annat.

  Kontakte Oss

  Vårt telefonnummer är 018-800 80 37, och du kan ringa till oss alla dagar kl. 9-23 (lördag kl. 9-20).

  Föredrar du mail så kan du använda vårt kontaktformulär här på sidan eller skriva till kontakt@battrenatter.se. Här sitter vår kompetenta personal inom kundservice redo till att svara dig inom 24 timmar.

  Önskar du att få hjälp och vägledning via vår chat så finner du den i det nedersta högra hörnet på hemsidan.

Utvecklat av Bättre Nätter
100 nätters riskfri prövotid
Svanenmärkt Top
Tryckavlastande stöd
Gratis leverans

Tid till bättre nätter och bättre dagar

Sirius Velour är ett val till sovrummet som du inte kommer att ångra. Här får du allt som du kan förvänta dig av en kvalitetssäng, med fokus på bättre nätter. Sängen är inifrån och ut utvecklad med en känsla för detaljer och med fokus på god sömn. Detta betyder också att det du får är genomtänkt och noga utvalt. Väljer du Sirius Velour så är det därför slut med att vakna på fel sida. Du kan med andra ord se fram emot att sova gott och sova länge så att du kan vakna pigg och utvilad.

En bäddmadrass som är bra för dig

Bäddmadrassen till Sirius Velour är både komfortabel, hållbar och sund. Kort och gott så slipper du kompromissa med din sömn. Du får en bäddmadrass i smidigt latex som ger optimalt stöd oavsett viktklass, kroppsbyggnad och sovställning. Latexen har en tjocklek på hela sex centimeter och så är latex dessutom känd för god andningsbarhet. Därför kan du vara helt lugnt när du väljer Sirius Velour, den har nämligen en bäddmadrass som ger dig god sömn varje natt.
En bäddmadrass som är bra för dig
En komfortabel resårmadrass

En komfortabel resårmadrass

Resårmadrassen är den madrass som har störst inflytande på din komfort. Därför har vi byggt den med pocketfjädrar som vi har specialutvecklat för att ge stöd till de olika komfortzonerna. På detta vis så är du säker på att du ger din kropp helt rätt stöd när du stänger ögonen i Sirius Velour - ett stöd som du endast finner hos Bättre Nätter. Runt omkring fjädrarna finner du ett andningsbart lager av hybridskum, detta för att det bidrar till en sund och långtidshållbar säng. En tupplur i Sirius Velour kommer därför att vara ett nöje i många år framöver.

En stark ramsäng

Ingen säng är bättre än sitt fundament, och det är här ramsängen till Sirius Black kommer in i bilden. Den skapar en stabil säng till din sömn av flera anledningar. Först och främst så är den uppbyggd med stöttande pocketfjädrar som på bästa sätt samarbetar med resårmadrassen. Ramsängen ser därmed till så att den stöttar resårmadrassens goda egenskaper. Sist men inte minst så består ramsängen av en stabil och hållbar träram i svensk tall. Du får därför en ramsäng som matchar kraven för en drömsäng.
En stark ramsäng

God sömn till din tjänst

Hos oss är sömn inte bara sömn. God sömn handlar om hur många timmar du tillbringar i sängen men speciellt om kvaliteten på den tiden. Så om du antingen sover för mycket, för lite eller precis lagom så ska du ha en bra säng att sova i - och det får du utan tvekan med Sirius Velour.

121

hela dagar tillbringar du i genomsnitt per år i din säng. Så se till att göra det behagligt för dig själv.

100

dagar kan du prova vår välkända komfort.

Svanenmärket - för din sundhet

Bättre Nätter är din garanti för en hälsosam säng. På den här sängen har vi nämligen lagt till en Svanenmärkt bäddmadrass. Sund sömn gör en skillnad varje dag och därför ger Svanenmärkningen mening åt både dig och oss.
Svanenmärket - för din sundhet

Ofta ställda frågor till Sirius Velour

Behöver du hjälp? Här har vi samlat våra svar på de flest ställda frågor till Sirius Velour. Har du andra frågor så är vi naturligtvis redo till att hjälpa. Fråga stort som smått och fråga hellre en gång för mycket än för lite. Det ska vara tryggt att handla hos Bättre Nätter.

Kom i kontakt med en människa och en expert alla dagar från kl. 9-23 på mail, telefon eller chatt.

kontakt@battrenatter.se 018-800 80 37
 • Ja, du kan utan oro handla hos oss. Vi är experter inom sömn och vår egna erfarenhet visar att en fysisk butik har en åtta gånger högre bytes procent än vad vi har online. Vi har ändå naturligtvis full. förståelse för att det kan vara svårt att känna sig helt säker när man köper en säng online. Därför erbjuder vi en 100 nätters riskfri prövotid hemma hos dig. Sover du inte gott så kan du inom prövotiden byta madrasskärnan utan kostnad, eller så kan du returnera sängen mot en avgift på 1999 kr. Se vad andra tycker om att köpa deras säng online på Trustpilot.

 • Ja det kan du. I kassan kan du se våra olika betalningsmöjligheter och med Klarna kan du tryggt välja om du antingen vill betala direkt, dela upp din betalning, eller om du vill köpa först och betala senare.

 • Ja det kan du. Och vi kommer försöka att tillgodose ditt önskemål men vi kan inte garantera det. Vid en beställning ska du upplysa det önskade leveransdatumet i kommentarsfältet. Alternativt så kan du efter din beställning skriva ett mail till kontakt@battrenatter.se, så lägger vi till din önskan till din order.

100 nätters prövotid - för din trygghet

Vi gör det tryggt att köpa en säng online. När du köper en säng hos oss så får du alltid 100 nätter till att prova den. Med andra ord är ditt sovrum vårt showroom. Sover du inte gott så kan du under prövotiden byta fastheten kostnadsfritt eller returnera sängen mot en mindre avgift.
100 nätters prövotid - för din trygghet

Specifikation av Sirius Velour

 • Storlek 210x210 cm.
 • Höjd Totalt: 64 cm.
Mer information
Kolli 7 st.
Antiglid Utan antiglid
Fäste för ben Medföljer
Leveranstid 21-29 vardagar
Höjd 64 cm. (10 cm ben, 28 cm botten, 18 cm madrass, 8 cm bäddmadrass)
Fjädrar Pocket
Komfortzoner 5-Zoner
Stoppning 25mm Hybridskum
Ram 14 cm Träram
Garanti 25 års garanti på ram- och fjäderbrott
Typ Kontinentalsäng 210x210
Downloads för Sirius Velour
Væghængt Gavl (EHOB).pdf

Är en kontinentalsäng det rätta för dig?

Våra kontinentalsängar är den säkra vägen till fantastiska nätter och utvilade morgnar. Här får du vår välkända komfort och lite till.

Ett extra madrasskikt

Tre madrasskikt ger härlig komfort, lång hållbarhet och lite extra höjd.

Rätt stöd

Pocketfjädrar och komfortzoner ger optimalt stöd varenda natt.

Märken

Sängen är OEKO-TEX-certifierad och testad fri från skadliga ämnen.

Således sker leveransen

1

Order mottaget

Vi ringer upp dig och avtalar ett leveransdatum. Vi har gratis leverans till hela landet (alla brofasta öar).

2

Hos fraktmannen

Direkt när vi får varan på lager hos oss, så bokar vi in den hos vår fraktman, som efteråt ringer till dig. Här avtalas det vilken dag att motta din produkt.

3

Avtala leverans

På själva dagen ringer fraktmannen också en timme innan han ankommer, så att du har möjlighet för att vara hemma. Notera, att mindre paket (inkl. bäddmadrasser) skickas med GLS Partner och placeras i närmsta postombud, om du inte är hemma för att motta ordern.

 • 100 dages prøveSovgaranti i 100 dagar
 • Prisgaranti30 dagars öppet köp
 • Levering til hoveddørFri frakt och retur